Skip to main content
Četrtek, 28. marec 2024
28.10.2019
11:30
Mala odbojka, ekipa OD Brestanica
Foto: OD Brestanica
V Škofji Loki je v soboto, 26. oktobra 2019, potekal drugi krog tekmovanja državnega prvenstva v mali odbojki.

Ekipa male odbojke do prve zmage v letošnji sezoni

ŠKOFJA LOKA Med seboj so se na turnirskem tekmovanju pomerile Škofja Loka I, Škofja Loka II, Gen-Volley II in Kostak Elmont. Prvo tekmo so odbojkarice iz Brestanice igrale proti ekipi iz Nove Gorice in se veselile gladke zmage z 2:0 v setih.

Drugo tekmo pa so se pomerile proti ekipi Škofja Loka II, kjer so bile deklice v prvem setu zelo izenačene a na koncu seta popustile in prvi set je pripadal domačinkam. Drugi set so se mlade odbojkarice iz Brestanice borile kot levinje in set zasluženo dobile. Po rezultatu 1:1 je zopet rahlo neodločeno začela prva ekipa a so se uspele vrniti in z nekaj dobrimi servisi naredile razliko a na koncu so vseeno domačinke z nekaj dobrimi žogami v kot igrišča obrnile rezultat sebi v prid in tako končnim rezultatom 2:1.

Fotogalerija (Foto: OD Brestanica):

Deklice so bile kljub tesnemu rezultatu vesele, saj so pustile srce na igrišču in vedele, da si nimajo kaj očitati. Polne zanosa po prvi zmagi v letošnji sezoni in tesnemu porazu se že veselijo naslednjega turnirja, ki bo sredi novembra v Kamniku.

Za ekipo male odbojke so igrale Mia Šporar, Ria Bizjak, Sara Bizjak, Hana Grubič, Lea Lebar, Maja Pečnik, Klara Lubi Markovič, Zala Petan, Sandra Bohorč in Lučka Colarič.

OD Brestanica

odbojka
krško
brestanica

Pridružite se nam

Novice iz Posavja