Skip to main content
Petek, 29. marec 2024
13.05.2019
13:02
Foto: OD Brestanica
V soboto, 11. maja je v Brestanici potekal 3. turnir za mesta v državnem tekmovanju za mini odbojko, deklice kategorije U10.

Na turnirju, ki ga je gostila ekipa Kostak Elmont v Brestanici so tekmovale štiri ekipe in sicer: Žok Domžale, Mladi Jesenice in Vital Ljubljana II in domačinke Kostak Elmont. Turnir je potek hkrati na dveh igriščih, kjer so se borile vse ekipe med seboj na šestih tekmah. Prvo mesto je ubranila favorizirana ekipa iz Jesenic Mladi Jesenice, za drugo mesto pa so se potegovale kar vse tri ekipe, ki so bile vse izenačene med seboj.

Mladi Jesenice so premagali 3:0 Vital Ljubljano, medtem ko je ekipa Domžal izgubila 3:0 z Vitalom. Edina ekipa, ki je vse igrala 2:1 je bila domača ekipa Kostak Elmont , ki pa je žal na koncu popustila tako Vitalu, ko je že gladko vodila za 3:0 in na koncu popustila za 2:1 sicer z zmago in hkrati po rezultatu 1:1 bila blizu zmage z Domžalami, a na koncu popustila in z 2:1 izgubila.

Vse tri ekipe Vital Ljubljana II, Žok Domžale in Kostak Elmont so na koncu imele vse po 1 zmago in 2 poraza in v seštevku nizov sta si bili ekipi Kostak Elmont in Vital Ljubljana II izenačeni, a sreča seštevka točk se je na koncu obrnila v prid domačinkam, ki so tako zasluženo slavile 2. mesto na turnirju, ki jih vodi v boj za višja mesta na končni turnir, ki bo 25. maja, ko se bodo na turnirju merile skupaj z ekipami Mladi Jesenice, Korvolley PD in SIP Šempeter II. Srečno našim najmlajšim pogumnim deklicam.

OD Brestanica

krško

Pridružite se nam

Novice iz Posavja