Skip to main content
Petek, 29. marec 2024
13.04.2022
09:34
Ela Petan, Fight club Shony
Foto: Fight club Shony
Minuli vikend je v Čačku v Srbiji potekal močan mednarodni karate turnir, 51. Zlatni pojas Čačka.

Ela Petan bronasta v Srbiji

BREŽICE Na turnirju je v konkurenci 14 držav sodelovala vrsta nosilcev svetovnih medalj v sklopu priprave na prihajajoč svetovni pokal na Cipru in evropsko prvenstvo, ki bo meseca junija na Češkem. Po osvojitvi brona v Mehiki in zlata v Bratislavi z odličnimi nastopi nadaljuje Ela Petan, ki je v kategoriji športnih borb do 53 kilogramov poskrbela za nov vidnejši uspeh brežiškega kluba, kjer je osvojila bronasto medaljo.

Ana in Saša pod stopničkami

Povsem pod stopničke sta se prebili tudi Ana Sever in Saša Petković, ki sta bili uspešnejši od nasprotnic v uvodnih izločilnih bojih v kategoriji borbe mladink nad 59kg. Obe sta nato, vsaka na svoji žrebne liste, klonili proti kasnejšima finalistkama, po repasažanem krogu pa sta končali tekmovanje v finalu repasaža, kjer sta bili za osvojitev medalje usodni nasprotnici iz Švedske in BiH. Na koncu sta zasedli 5. in 6. mesto. Dekleta trdo garajo in napredujejo iz tekme v tekmo, hkrati pa so postale ekipa v pravem pomenu besede.

Naslednji vikend prosti, nato državno prvenstvo in pokalno tekmovanje

V naslednjem vikendu bodo člani Fight cluba Shony zaradi praznikov počivali, že teden dni zatem pa jih čaka tekmovalce državno prvenstvo v boksu in 1. pokalno tekmovanje KZS v karateju.

Fotogalerija (Foto: Fight club Shony):

borilni športi
fight club shony
fotogalerija

Pridružite se nam