Skip to main content
V Posavju 8.4° C Sreda, 24. 2024
24.01.2022
23:13
Ela Petan, Mehika
Foto: Fight club Shony
Brežičanka Ela Petan je na prvi tekmi svetovnega pokala WKF Karate 1 Youth league v letu 2022 v Acapulcu v Mehiki v borbah kadetinj do 53kg osvojila bronasto medaljo, sporočajo iz Fight cluba Shony.

Ela Petan v Mehiki do 3. mesta

BREŽICE Ela Petan je bila v petih dvobojih štirikrat uspešnejša od svojih nasprotnic, čisto malo pa je manjkalo, da bi se veselili tudi velikega finala. V polfinalu se je namreč srečala z Angležinjo Ruby Hunt, finalistko svetovnega pokala v Benetkah. Dvoboj se je končal s 3:3, a je v finale napredovala nasprotnica zaradi prve dosežene točke.

"Leto 2022 smo začeli prav sanjsko, že s tretjo veliko medaljo za naš mladi klub. Iskreno se želimo zahvaliti Občini Brežice in vsem, ki so z nakupom Knjige o boksu, naši mladi športnici >>> omogočili nastop na tekmi in poti do novih stopničk," ob tem sporočajo iz brežiškega kluba.

Fotogalerija (Foto: Fight club Shony):

Letos še tri tekme svetovnega pokala, pa evropsko in svetovno prvenstvo

V letošnjem letu čakajo njihove člane še tri tekme svetovnega pokala na Cipru, Hrvaškem in v Italiji, na Češkem bodo sodelovali na evropskem prvenstvu, v Turčiji pa na svetovnem prvenstvu, ob tem pa jih čaka tudi vrsta domačih in mednarodnih tekmovanj.

"Svoje prve tekmovalne nastope bodo kmalu zabeležili tudi novi mladi upi in zavezujemo se, da v znak naše hvaležnosti za vašo podporo storimo vse v naši moči, da tako naš klub, občino in državo častno in uspešno tudi v prihodnje zastopamo na največjih tekmovalnih prizoriščih," dodajajo.

(eP)

brežice
fotogalerija
borilni športi
fight club shony

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja