Skip to main content
V Posavju N/A° C Sobota, 20. april 2024
02.06.2022
07:58
Fight club Shony
Foto: Fight club Shony
V nedeljo je v Postojni potekal tradicionalni karate turnir, na katerem je nastopilo 472 tekmovalcev iz 7 držav.

Brežičani na Fight Club Shony

POSTOJNA Fight Club Shony je na tekmovanju nastopil s sedmimi tekmovalci, ki so domov prinesli kar 6 odličij. Najbolje se je odrezala Ela Petan, ki je osvojila dve zlati medalji, eno v kategoriji borb mladink do 53kg in drugo pri borbah članic do 55kg. V skupaj šestih dvobojih je ostala neporažena in tako potrdila dobro pripravljenost pred odhodom na mladinsko evropsko prvenstvo (Praga, Češka), na katerega odpotuje čez dobrih 14 dni. Ela je v pripravah na omenjeno prvenstvo na tekmovanjih premagala skupno 43 nasprotnic, na katerih je naredila do sedaj rekordnih 192 točk.

Fotogalerija (Foto: Fight club Shony):

Elin uspeh sta dopolnili Ana Sever in Tjaša Petković, ki sta osvojili bronasti medalji, Ana pri borbah članic absolutno in Tjaša pri borbah mladink do 53kg, moško čast pa je ubranil Dejan Debelak z zasedenima 3. mestoma, tako pri borbah članov do 75kg, kot v borbah absolutno.

Saša Petković si je dan pred tekmo žal zvila gleženj in zaradi mavca ni mogla nastopiti, svoj pri borbeni nastop pa je zabeležil Izak Kerin (borbe malčki do 30kg), svoj drugi pa Leni Bizjak (borbe deklice do 40kg). Oba sta se borila zelo srčno in pokazala, da sta iz pravega "testa" in prav gotovo se bosta ob vsem trudu, ki ga vlagata na treningih, še razvila v zelo konkurenčna borca.

fight club shony
brežice
fotogalerija

Pridružite se nam

Zadnje novice

Novice iz Posavja