Skip to main content
V Posavju 8.5° C Četrtek, 25. 2024
15.07.2022
08:07
PD Imani Brežice, Skopje
Foto: PD Imani Brežice
Članice Plesnega društva Imani Brežice so se konec junija odpravile na Evropsko prvenstvo v hip hopu in poppingu ter HH battlih, ki je od 1. do 5. julija 2022 potekalo v Skopju v Severni Makedoniji.

Julija, Larisa, Hana in Pika na evropskem prvenstvu

BREŽICE Na evropsko prvenstvo sta se uvrstila dva hip hop para Plesnega društva Imani Brežice - Julija Pavlič in Larisa Putrih Šetinc (hh duo otroci) ter Hana Lopatič in Pika Dukič (hh duo člani). Ob prihodu v Skopje so se najprej odpravili v hotel, nato pa na težko pričakovano večerjo. "Kljub rahli utrujenosti smo raziskale mesto nato pa se kar kmalu odpravile spat, saj je bila vožnja do Skopja dolga, naslednji dan pa smo morale biti že pripravljene za tekmo," pravijo v brežiškem društvu.

Hana in Pika na 33. mestu, Julija in Larisa na 17. mestu

V soboto popoldne sta s tekmo začeli Hana in Pika, ki sta ste v zelo močni konkurenci hip hop parov članov uvrstili na odlično 33. mesto. Po tekmi je seveda sledila zaslužena večerja in pa ogled centra Skopja, kjer kepic sladoleda ni primanjkovalo. Julija in Larisa sta v nedeljo kljub zelo močni konkurenci med hip hop pari otroci in dejstvu, da tekmujeta komaj eno leto, dosegli vrhunski rezultat in se uvrstili na 17. mesto.

Nepozabni spomini, nova prijateljstva

"Navdušene in vesele smo se odpravile na avtobus, saj je bil po zaključenem tekmovanju, čas za odhod domov. Čeprav je bil izlet kratek, smo ustvarile veliko nepozabnih spominov, sklenile nova prijateljstva, izkoristile skupni čas in maksimalno uživale. Na tem mestu se v imenu ekipe PD Imani zahvaljujemo Plesni zvezi Slovenije, ki je poskrbela za odlično organizacijo in brezskrbno potovanje," še dodajajo.

pd imani brežice
brežice
fotogalerija

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja