Skip to main content
V Posavju N/A° C Petek, 19. april 2024
16.03.2022
14:48
Benjamin Šeško
Foto: Red Bull Salzbrug
Selektor članske nogometne reprezentance Matjaž Kek je na skorajšnjo reprezentančno akcijo znova vpoklical dva posavska nogometaša.

Šeško in Sikošek

LJUBLJANA Selektor članske nogometne reprezentance Matjaž Kek je objavil seznam igralcev za prijateljski tekmi s Hrvaško in Katarjem, 26. in 29 marca v Dohi. Kot je ob predstavitvi seznama povedal Kek, "se po dolgem času ponuja priložnost za pripravljalne tekme. Upam, da bodo pogoji dobri, predvsem pa se veselim kakšnega treninga več, saj v junijskem terminu to ne mogoče. Ponuja se priložnost, da kakšen od igralcev opozori nase, tako da se že veselim obeh tekem."

S Hrvaško in Katarjem v Dohi

Na seznamu sta se znova znašla dva posavska nogometaša, na levem boku bo svojo priložnost čakal Gregor Sikošek, v napadu pa Benjamin Šeško. "Upam, da bo nov obračun s Hrvaško drugačen od tistega, ki smo ga odigrali v Splitu. Nasprotnik sicer sprva ni bil načrtovan, vendar smo se nato na obojestransko zadovoljstvo hitro dogovorili. Hrvaška je nedvomno »Top« reprezentanca, na tekmi se bo zagotovo čutilo tudi rivalstvo. Bolj kot oni, me sicer zanimajo naši fantje, tako da nasprotniku ne bi posvečal večje pozornosti," je dodal Kek.

26. in 29. marca

Reprezentančni zbor bo v nedeljo 20. marca, prijateljska tekma med Slovenijo in Hrvaško bo 26. marca ob 15.00, obračun med Slovenijo in Katarjem pa 29. marca ob 18.30.

krško
brežice
radeče

Pridružite se nam

Zadnje novice

Novice iz Posavja