Skip to main content
Nedelja, 3. marec 2024
21.03.2022
10:59
NK Krško, jesenski del
Foto: arhiv ePosavje
V 2. slovenski nogometni ligi so odigrali srečanja 21. kroga, krški nogometaši so izgubili v Novi Gorici, Brežičani doma proti Beltincem brez uspeha.

Posavci brez uspeha, Jadran in Drava do točk

KRŠKO Krški nogometaši so v prvem sobotnem srečanju 21. kroga 2. slovenske nogometne lige izgubili v Novi Gorici. V 13. minuti je domačine v vodstvo popeljal nekdanji Krčan Luka Vekić, v 53. minuti je rezultat tekme postavil Jošt Urbančič. Brežičani so na domačem igrišču gostili ekipo Beltinci Klima Tratnjek, srečanje se je končalo z zmago gostov in rezultatom 1:3 (0:0). Gostje so v vodstvo prišli v 47. minuti, ko je z enajstmetrovke zadel Pihler, štiri minute pozneje so Prekmurci vodili že z 0:2, v 61. minuti je znižal Brkić, končnih 1:3 pa je v 78. minuti postavil Maučec.

Jadran in Drava do točk

Neposredni tekmeci posavskih nogometašev za obstanek Jadran Dekani in Drava Ptuj so v tem krogu prišli vsak do točke. V primorskem derbiju so v Biljah odigrali 0:0, Ptujčani pa so do točke prišli na gostovanju v Ajdovščini. In stanje na lestvici? Jadran Dekani so na 13. mestu z 21 točkami, Krčani imajo na 14. mestu 19 točk, Drava Ptuj mesto za njimi 16 točk, Brežičani so na zadnjem mestu z 12 točkami.

krško
brežice
nogomet
nogometni klub brežice
nk krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi