Skip to main content
V Posavju N/A° C Petek, 19. april 2024
19.08.2019
13:48
Foto: RK Krško
Za krškimi rokometaši sta dva tedna priprav na novo sezono v 1. B slovenski rokometni ligi. Priprave so začeli v popolni zasedbi, ekipi so se priključili štirje novi rokometaši.

V novo sezono z visokimi cilji

KRŠKO Kot so sporočili iz kluba, jedro ekipe tvorijo vsi domači igralci iz pretekle sezone. Rok Kodrič je zaključil z aktivnim igranjem, s posoje v Brežicah sta se v Krško vrnila Alen Zorič in Kristjan Kozole, iz Slovenj Gradca je prišel Nejc Drobež, iz Ribnice pa Gašper Bizjak.

Šerbec ostaja trener, Brečko njegov pomočnik

Trener članske ekipe ostaja Uroš Šerbec, njegov pomočnik pa Goran Brečko. Krški rokometaši tako v novo sezono vstopajo z visokimi cilji, novimi močmi in osredotočeni na zastavljene cilje. In kaj izpostavljajo? "Cilj ekipe je uvrstitev v 1.A rokometno ligo," pravijo v klubu.

Liga se začne 14. septembra

Krčani bodo prvenstvo začeli 14. septembra s tekmo v Škofljici, do takrat pa jih čakajo še tri pripravljalne tekme in turnir na Hrvaškem.

Glavni trener ostaja Uroš Šerbec, njegov pomočnik Goran Brečko, cilj ekipe pa uvrstitev v 1. A slovensko rokometno ligo.

Začenjajo tudi mlajše selekcije

S tem ponedeljkom začenjajo s pripravami na novo sezono tudi mlajše selekcije. "Poseben poudarek bomo zopet posvetili najmlajšim, prve rokometne korake bodo lahko otroci naredili preko mini rokometa, ki deluje po osnovnih šolah v občini Krško. Vodja šole bo mini rokometa Goran Brečko, prijave za mini rokomet bodo potekale v mesecu septembru po vseh osnovnih šolah,"  dodajajo v klubu. Trenerji mlajših selekcij bodo v novi sezoni Daniel Pfajfar, Alan Krajnc, Klemen Mlakar in Goran Brečko.

(bš)

krško
rokometni klub krško

Pridružite se nam

Zadnje novice

Novice iz Posavja