Skip to main content
V Posavju N/A° C Petek, 19. april 2024
27.03.2019
08:19
Foto: Plesni klub Lukec
V soboto, 23. in nedeljo 24. marca, je v Litiji potekal Pokalni turnir v modernih tekmovalnih plesih katerega se je udeležilo tudi 20 plesalcev hip hopa iz Plesnega kluba Lukec iz Krškega.

Med mladinskimi street malimi skupinami so med dvanajstimi skupinami nastopile tudi dve skupini iz Lukca. Skupina Sleepover v sestavi Korina Vintar, Ema Zildžovič, Maruša Grmšek, Valentina Pirc, Evelin Luštek, Svit Sevšek in Zala Popijač je se je prebila v finale in osvojila 4. mesto. Zasedba mlajših plesalcev iz Lukca pa je s koreografijo Ribiči za las zgrešila finale in osvojila 7. mesto. V skupini so zaplesali Lija Kranjc, Nuša Kostrevc, Ema Rožman, Lena Vintar, Ula Rabič Zalokar, Nik Ganc in Gašper Mikulanc.

V najštevilčnejši kategoriji mladinskih solistk kjer je tekmovalo 79 tekmovalk je nastopila Ema Zildživič in osvojila 56. mesto.

Med članskimi street malimi skupinami pa so zaplesale plesalke Eva Krošelj, Kaja Popelar, Maja Koretič Urbanč, Nina Škoberne, Ana Škoberne in Gabriela Sirovica in si s prepričljivim nastopom s točko Writers priplesale zmago.

Čestitke vsem plesalcem in njunima koreografoma Mihi Pozniču in Vanesi Krenker.

Plesni klub Lukec Krško

krško
plesni klub lukec
fotogalerija

Pridružite se nam

Zadnje novice