Skip to main content
V Posavju 5° C Torek, 23. 2024
17.07.2019
08:13
V soboto in nedeljo je v Kranju potekalo poletno državno prvenstvo za mlajše dečke in deklice, katerega se je udeležilo 9 plavalk in plavalcev Plavalnega kluba Celulozar Krško.

Pridruži se nam na Facebook strani ePosavje.com:

Prikazali odlične nastope in priplavali na stopničke

KRANJ Mladi Celulozarji so prikazali odlične nastope in priplavali kar nekaj stopničk ter podrli veliko osebnih rekordov.

Ema prva v vseh hrbtnih disciplinah, Sara prva na najdaljši prsni disciplini

Najbolj se je izkazala Ema Menoni, ki si je v mlajšem letniku priplavala tri prva mesta v disciplinah 50, 100 in 200 metrov hrbtno, dvakrat pa se je zavihtela še na drugo mesto v disciplinah 200m mešano ter 200m prsno, na 200m prosto pa se je uvrstila na peto mesto. V isti kategoriji se je na stopničke povzpela tudi Sara Dobnik, ki je bila prva na 200m prsno, druga na 100m prsno, ter tretja na 50m prsno.

Luka in Nina med deseterico

Med deseterico sta se uvrstila tudi Luka Ferenčak, ki je bil šesti na 400m prosto, ter Nina Tomše, ki je bila sedma na 50m prsno, deveta na 200m mešano ter deseta na 100m prsno.

Tin, Gašper, Anej, Svit in Ožbe prispevali točke za odlično ekipno uvrstitev

Pohvale za odlične nastope si zaslužijo tudi Tin Babič, Gašper Božovič, Anej Jurčič, Svit Lenartič in Ožbe Pfajfar, ki so poleg zgoraj naštetih odigrali veliko vlogo pri skupni moštveni uvrstitvi, saj smo v skupnem seštevku točk zasedli odlično 12. mesto med 26. klubi iz vse Slovenije.

Fotogalerija:

Podelitev priznanj za Razvojni pokal - Ema končala na 8. mestu

Potrebno je tudi omeniti, da so na državnem prvenstvu podelili priznanja za letošnji Razvojni pokal. Priznanja so dobili plavalke in plavalci do 16. mesta, ki so pridno zbirali točke na osmih tekmah v zimskem in poletnem delu sezone. Med mlajšimi deklicami je osmo mesto osvojila tudi Ema Menoni in s tem le potrdila več kot uspešno sezono.

Plavalni klub Celulozar Krško

krško
plavalni klub celulozar krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja