Skip to main content
Petek, 29. marec 2024
03.06.2019
09:19
Foto: Šahovski klub Triglav Krško
Od sredine do konca maja 2019 so v Novi Gorici potekala ekipna državna prvenstva za mlajše in starejše kadete in kadetinje za leto 2019.

Kadetinje viceprvakinje, mlajši kadeti tretji

NOVA GORICA Na tekmovanju sta sodelovali dve ekipi krških kadetov in kadetinj, v konkurenci do 16 let so tekmovale kadetinje, v konkurenci do 12 let pa mlajši kadeti. Kadetinje so igrale tempo standardnega šaha 90 minut za partijo na posameznico + 30 sekund na potezo, mlajši kadeti pa tempo pospešenega šaha 10 min + 5 sekund na potezo.

Pri kadetinjah do 16 let so dekleta v ekipi ŠK Triglav Krško v postavi Larisa Kuhar, Pia Marie Ružič, Tina Urbanč in Pika Radej dosegla 2. mesto in postale vice državne prvakinje za leto 2019. Pri mlajših kadetih je ekipa ŠK Triglav Krško v postavi Kristjan Kodrič Plevnik, Bruno Glas, Pika Radej in Borut Jan Ružič dosegla 3. mesto.

Fotogalerija:

Vsem uspešnim mladim šahistom, šahistkam, njihovim trenerjem (Hilmija Ahmatović, Smiljana Jurečič, Blažimir Kovačević in Toni Kos) in vodstvu kluba iskreno čestitamo in želimo še veliko uspehov na njihovi poti.

Šahovski klub Triglav Krško

krško
šahovski klub triglav krško
fotogalerija

Pridružite se nam