Skip to main content
V Posavju 7.3° C Četrtek, 25. 2024
14.09.2021
08:13
Madness, Plesni klub Lukec
Foto: Plesni klub Lukec Krško
V soboto, 11. septembra je v kraju Brzeg Dolny na Poljskem potekalo evropsko prvenstvo v hip hopu, katerega se je udeležilo tudi 24 mladinskih plesalk Plensega kluba Lukec.

Mladinke Lukca bronaste na evropskem prvenstvu

KRŠKO Plesalke krškega Lukca iz skupine Madness so si na evropskem prvenstvu na Poljskem v kategoriji mladinskih hip hop formacij priplesale bronasto medaljo in s tem dosegle prvo medaljo za Plesni klub Lukec na evropskih prvenstvih v hip hopu med formacijami.

"Skupina Madness je ena od najboljših skupin v klubu, ki jo vodi in trenira Miha Poznič. Mesto v skupini si je potreno zagotoviti skozi sito avdicije, ki jo v klubu pripravimo ob začetku vsake sezone," pravijo v Plesnem klubu Lukec. V skupini so Zala Popijač, Ema Zildžović, Tjaša Aleksandra Komočar, Zala Kac, Neja Pacek, Nina Pacek, Maruša Martinkovič, Lara Arh, Nika Kerin, Ema Rožman, Nuša Kostrevc, Ema Drenik, Nastja Klukej, Nina Krmelj, Pija Naja Kukec, Leticija Perc Lisec, Daša Mustar, Manca Ančimer, Patricija Gregorič, Tinkara Kranjčevič, Laura Penica, Lena Vintar, Taja Mikulanc in Ana Baznik.

Skromnost, spoštovanje, pripadnost - Madness

"Ena od izjemnih vrlin, ki krasi to ekipo, je neverjetna povezanost in predanost vseh plesalk. Skupaj s trenerjem Miho so si nadele prav poseben motivacijski slogan, ki glasi: skromnost, spoštovanje, pripadnost - Madness. Zagotovo je takšna povezanost ekipe 24 plesalk ena od pomembnih dejavnikov, ki lahko prinaša tako vrhunske rezultate," dodajajo.

3. mesto med mladinskimi hip hop formacijami

Plesalke sta na Poljskem spremljala trener Miha Poznič in spremljevalec Sebastijan Vodlan. Na pot so se skupaj z ostalimi reprezentanti odpravili že v četrtek v večernih urah, v Wroclav, kjer so bili nastanjeni, pa so prispeli v petkovih dopoldanskih urah.

"Popoldne so nato izkoristili za ogled mestnega jedra, večer pa za sproščeno druženje. V soboto so se odpravili na prizorišče evropskega prvenstva, kjer so opravili še zadnji trening. V gala večeru je bil na vrsti tudi finale mladinskih hip hop formacij, kjer so plesalke odlično nastopile in si priplesale odlično 3. mesto. Sledilo je neizmerno veselje in nato nočna vožnja do doma, kjer so plesalkam nepozaben sprejem pričarali njihovi starši," so še dodali v Plesnem klubu Lukec.

Fotogalerija (Foto: Plesni klub Lukec Krško):

(eP)

plesni klub lukec
krško
fotogalerija

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja