Skip to main content
V Posavju N/A° C Petek, 19. april 2024
09.12.2021
10:06
Hiška, Teniški klub Krško
Foto: ePosavje.com
Konec tedna bodo na igriščih Teniškega kluba Krško zabrneli stroji, ko bodo porušili več kot 25 let staro hiško, v kateri so dolga leta imeli garderobe, pisarno in skupne prostore.

Krški tenisači kmalu z novo klubsko hišico

KRŠKO Na območju Teniškega kluba Krško v športnem parku pri Stadionu Matije Gubca bodo konec tedna zabrneli gradbeni stroji, ko bodo začeli z rušenjem dotrajane klubske hišice. Z novim objektom bodo na krških teniških igriščih dobili oblikovno in dimenzijsko primeren objekt glede na urbano športno območje, ki bo omogočal kvalitetnejšo organizacijo programskih vsebin.

Boljši pogoji za izvajanje obstoječih programov

Boljše pogoje za izvajanje obstoječih programov teniške šole, rekreativnega tenisa, Erasmus+ projekta Racket for Integration of SEniors (RISE), počitniških programov ter gostinske ponudbe, bodo zagotovili, tako pravijo v klubu, "s pomočjo pridobljenih sredstev Fundacije za šport, obstoječih lokalnih partnerjev, sponzorjev, ki so na novo pristopili k sodelovanju prav z namenom postavitve nove klubske hišice ter vseh srčnih članov, ki so prispevali k novi pridobitvi." Idejno zasnovo nove klubske hišice Teniškega kluba Krško je pripravila ekipa Prostor Vmes.

Objekt bo prilagojen osebam s posebnimi potrebami

Ker želijo, da bi v svoje delovanje vključili več oseb s posebnimi potrebami v tenis, bodo objekt prilagodili prav vsem ljubiteljem tenisa in druženja. Z novo investicijo želijo v krškem klubu na svoja igrišča pritegniti še več obiskovalcev vseh generacij ter s tem še naprej spodbujati športno aktivacijo prav vseh posameznikov v regiji.

Teniški klub Krško, nova hiška

Konec tedna začetek gradbenih del

Tako bodo na konec tedna pričeli z rušitvenimi deli, v klubu pa upajo, da bodo dela zaključili do poletnih mesecev. V Teniškem klubu Krško so ob tem napovedali, da bodo na igriščih teniškega kluba znova gostili mednarodne teniške turnirje ravni Futures.

(bš, eP)

teniški klub krško
krško
tenis

Pridružite se nam

Novice iz Posavja