Skip to main content
V Posavju N/A° C Sobota, 20. april 2024
05.10.2019
21:10
Foto: ePosavje.com
Derbi 21. kroga 2. slovenske nogometne lige so v Krškem dobili nogometaši iz Kopra. Po prvem polčasu gledalci niso videli zadetkov, so pa zato v drugem tri. Sodnik Žnidaršič jih je pošteno slišal.

NK Krško : NK Koper
1:2 (0:0)

Semafor:

  • 0:1 - 49. min - Galešić (NK Koper)
  • 0:2 - 63. min - Jelić Balta (NK Koper)
  • 1:2 - 86. min - Žabec (NK Krško), 11m

NK Krško:
Zalokar, Eckert, Sokler, Čirjak (od 75. Anković), Eller (od 44. Mlinar), Dadić, Florjanc, Kendeš (od 58. Regvar), Zakrajšek, Pamić, Žabec.

NK Koper:
Nenezić, Mišić, Jelić Balta, Vrdoljak, Vršič, Meštrić (od 59. Bešir), Baša (od 86. Gajšek), Žužek, Galešić, Hadžić, Štromajer (od 46. Vekić).

Trda in čvrsta tekma na Gubcu

Glavni sodnik Žnidaršič jih je pošteno slišal

V bi dežju in ne bi dežju je sobotni večer na Gubcu prinesel derbi 12. kroga 2. slovenske nogometne lige. V prvem polčasu gledalci niso videli zadetkov, v drugem polčasu so v 49. minuti zadeli gostje, uspešen je bil Galešić.

Dvakrat padel Sokler

V nadaljevanju je v koprskem kazenskem prostoru dvakrat padel Sokler, ob drugem padcu in košnji blizu bele pike je glavni sodnik Žnidaršič pokazal le, da se naj igra nadaljuje, sodniška trojica pa jih je v nadaljevanju srečanja na ta račun pošteno slišala. In v 63. minuti je po nezbranosti krške obrambe prišla kazen, z levico je v desni spodnji kot Zalokarjevih vrat lepo pomeril Jelić Balta in gostje so se veseli povišanja vodstva. Do 84. minute, ko je z najstrožje kazni znižal Žabec, a to je bilo premalo za točko. Tako so vse tri odšle v Koper.

Fotogalerija (Foto: ePosavje.com):

Brežičani poraženi v Dekanih

Brežičani so v tem krogu z novim trenerjem gostovali v Dekanih, srečanje so končali s porazom, padel je le en zadetek, tekma se je končala z rezultatom 1:0 (1:0).

Kako naprej?

V naslednjem krogu Krčani v nedeljo odhajajo na Ptuj, Brežičani dan prej v Novo mesto h Krki.

 

(bš)

krško
nogomet
nk krško
fotogalerija

Pridružite se nam