Skip to main content
V Posavju 25.3° C Četrtek, 29. julij 2021
21.07.2021
11:38
Rok Zorko
Foto: arhiv ePosavje
1. slovenska nogometna liga se je začela minuli vikend, 2. slovenska nogometna liga se bo začela konec julija, oz. v začetku avgusta. V nadaljevanju spremljamo dogajanje na nogometni tržnici.

NOGOMETNA TRŽNICA - JULIJ 2021

SREDA, 21. JULIJ 2021

(11:35) Krčani registrirali šest igralcev

Za prihajajočo sezono v 2. slovenski nogometni ligi so Krčani v torek uspešno registrirali šest igralcev. V novi sezoni bodo tako v zelenem dresu igrali Matteo Tomiček (iz Brežic se je preselil v Novo Gorico, zdaj se vrača v Posavje), Matic Predanič (prišel iz Brežic), iz Krke v Krško prihajata Anis Miskić in Ognjen Bubnjević, iz Domaže Matic Kurent, iz Španije in ekipe UD Dos Hermanas San Andres pa Jurica Lovrić.

(07:40) Rok Zorko trener NK Krka

Rok Zorko, nekdanji trener NK Krško in NK Brežice 1919, bo v novi sezoni vodil ekipo NK Krka. Krčanu bo pri vodenju novomeške ekipe pomagal Slaviša Dvorančič, donedavni glavni trener brežiške ekipe, sicer pa v času Zorkovega vodenja ekipe njegov pomočnik.

TOREK, 20. JULIJ 2021

 

(13:07) Jurečič in Zakrajšek v Novo mesto

Novomeščani so v lanski sezoni igrali dodatne kvalifikacije za 1. slovensko nogometno ligo. Za naslednjo sezono so se okrepili z nekaj novimi imeni. Tako so iz Brežic prišli Žiga Jurečič, Tomaž Zakrajšek, Andraž Lipec in Marko Felja, iz Krškega pa Josip Krznarić. V krškem dresu bo v novi sezoni nastopal 22-letni Erwin Tiganj.

(13:05) Pušaver in Martić pri Aluminiju

Še en nekdanji Krčan, iz zlatih prvoligaških časov krškega športa, Robert Pušaver se je iz Dekanov preselil k Aluminiju v Kidričevo. Tam bo po novem igral, še lani Brežičan, Tin Martić.

(13:03) Nekdanji Krčan Žan Kumer v Nafto

Nekdanji član NK Krško Žan Kumer se po igranju v kranjskem Triglavu seli k Nafti 1903, prvemu nasprotniku krških nogometašev v novi sezoni 2. slovenske nogometne lige.

PONEDELJEK, 19. JULIJ 2021

(15:44) Nova trenerja članske ekipe NK Krško

V Nogometnem klubu Krško so po koncu lanske sezone, ko so osvojili 10. mesto v 2. slovenski nogometni ligi, prekinili sodelovanje z glavnim trenerjem, Damijanom Romihom. > VEČ

(11:11) Šeško podaljšal s Salzburgom in že zablestel

Osemnajstletnemu Benjaminu Šešku, nogometašu iz Radeč, ki je dve sezoni igral tudi v Krškem, napovedujejo izjemno nogometno prihodnost. To je dokazal tudi na zadnji tekmi. > VEČ

(10:08) Sikošek v Mariboru

Artiški James Rodriguez Gregor Sikošek se je iz Domžal, kjer je preživel zadnjo sezono in pol, pred začetkom nove sezone v 1. slovenski nogometni ligi preselil v Maribor. > VEČ

(eP)

nogometni klub brežice
nogomet
krško
brežice
nk krško

Pridružite se nam