Skip to main content
Torek, 19. marec 2024
19.08.2022
09:17
Nogometna tržnica, poletje 2022
Grafika: ePosavje.com
V nadaljevanju spremljamo dogajanje na slovenskih nogometni tržnici. Kdo je in še bo zamenjal sredino?

NOGOMETNA TRŽNICA - POLETJE 2022

PETEK, 19. AVGUST 2022

(09:16) V Krškem še en novinec

Na seji registracijske komisije Nogometne zveze Slovenije so v četrtek potrdili še enega člana Nogometnega kluba Krško. Od 19. avgusta ima pravico nastopa za Krčane nigerijski napadalec Nnoli Chukwuma Izuchukwu.

ČETRTEK, 18. AVGUST 2022

(09:26) Dušak v Avstrijo, Pinelli v Italijo

Še v lanski sezoni člana NK Krško Marko Dušak in Matteo Pinelli sta našla novi sredini, Dušak bo v novi sezoni igral v avstrijskem Oberwartu, Pinelli v italijanskem klubu VIS Pesaro dal 1898 SRL. A nista edina "nekdanja Posavca", ki sta zamenjala klub.

Nove klube imajo nekdanji člani NK Posavje Krško Marko Dajčer (Griffen, Avstrija), Leon Bajc (Oberes Metnitzal, Avstrija) in Jan Ašič (NK Bregana, Hrvaška) ter Brežičani Patrik Štajcer (Heiligenbrunn, Avstrija), Maapeh Wekew (HNK Segesta, Hrvaška) ter Bruno Perišić (St. Johann/T., Avstrija) in Hrvoje Kudumija (NK Podravina, Hrvaška).

PETEK, 12. AVGUST 2022

(09:46) Tudi v četrtek so bili aktivni na tržnici

Na seji registracijske komisije Nogometne zveze Slovenije so potrdili še nekaj prestopov. Petar Čuljak je iz NK Krško prestopil v NK Posavje Krško, Brežičani so iz Kopra registrirali Ermina Karajbića, novi člani NK Krško so Marko Prenkpalaj (2002, NK Ponikve), Tadej Petančič (2004, ND Posavje Krško) in Vito Vuksanovič (2006, NK Miklavž na Dravskem polju)

ČETRTEK, 11. AVGUST 2022

(09:16) Brežičani registrirali še nekaj nogometašev

Pred začetkom 3. slovenske nogometne lige so v Brežicah registrirali še nekaj novih nogometašev - iz Krškega sta prišla Nik Geč in Nik Martin Krošelj, iz Slovana se je vrnil Jaka Hervol, Matic Kustrin je bil doslej član Ilirije, Medin Ibričić pa prihaja iz Celja.

PETEK, 5. AVGUST 2022

(07:24) Brekalo in Petrak v Krškem, dva novinca tudi v Brežicah

V četrtek so v NK Krško za tekme v 2. slovenski nogometni ligi uspeli registrirati še dva novinca, iz NK Brežice 1919 je prišel Ivan Brekalo, iz zagrebške Lokomotive pa Oliver Petrak. Nova člana brežiškega kluba sta Luka Bratković (prej NK Sutla - Laduč) in Primož Vidmar (NK Sava Kranj).

PETEK, 29. JULIJ 2022

(08:00) Krčani so registrirali še šest nogometašev

V četrtek, dva dni pred začetkom nove sezone v 2. SNL, so Krčani registrirali še šest nogometašev - novi člani so postali Igor Antunović (prišel iz HSC Hannover), Luka Kunštić (MNK Izola), Sebastian Lesjak (ND Primorje), Lovro Musa in Rob Rudonja (NK Rudar Velenje) in Nikola Regović (NK Brežice 1919).

PONEDELJEK, 25. JULIJ 2022

(08:00) Šeško na radarju Manchester Uniteda

Radečan Benjamin Šeško je po poročanju enega bolj znanih spremljevalcev nogometnih prestopov na svetu Fabrizia Romana na radarju angleškega velikana Manchester Uniteda. Romano je v nedeljskem večernem tvitu zapisal, da imajo Rdeči vragi Šeška na svojem radarju, označenega kot zelo talentiranega, a da zaenkrat njegov prestop ni v njihovih glavnih načrtih. Zaenkrat. Med klubi, ki spremljajo Šeška, je tudi Newcastle.

PETEK, 22. JULIJ 2022

(08:15) Zukić v Aluminiju

Še v lanski sezoni član Nogometnega kluba Krško Sandro Zukić je novi član Aluminija iz Kidričevega. Zukić bo imel priložnost nastopili proti svojim nekdanjim soigralcem v 1. krogu prvenstva, čez teden dni, 30. julija v Krškem.

ČETRTEK, 14. JULIJ 2022

(13:28) "Messi" v Celju

Še v lanski sezoni NK Krško Ikwuemesi Charles Chukwubuikem bo v novi sezoni igral v Celju, 21-letnik ima pravico nastopa za celjski klub od 6. julija naprej.

Ester Sokler, NK Radomlje

(13:25) Ester Sokler iz Celja v Radomlje

Ester Sokler se iz Nogometnega kluba Celje seli v Radomlje. ”Rad bi se zahvalil klubu za zaupanje ter priložnost, ki so mi jo ponudili. Sem zelo motiviran in komaj čakam, da se sezona začne. V ekipi so me zelo lepo sprejeli, z nekaj fanti se seveda poznam že od prej. Pogoji za delo v Radomljah so odlični in prepričan sem, da lahko v tej sezoni spišemo lepo zgodbo," je povedal nekdanji član NK Krško za klubsko spletno stran svojega novega kluba.

(13:00) Dogajanje na nogometni tržnici

Dogajanje na nogometni tržnici je v polnem zagonu, tudi nekateri nekdanji člani Nogometnega kluba Krško so našli nove sredine. 

nogomet
nogometni klub brežice
nk krško
krško
brežice
f

Pridružite se nam