Skip to main content
V Posavju N/A° C Petek, 19. april 2024
24.11.2021
13:12
NK Krško
Foto: arhiv ePosavje
Pred nogometaši v jesenskem delu 2. slovenske nogometne lige je le še 18. krog. A pred odhodom na počitek bodo krški nogometaši odigrali še eno srečanje več.

Z Lendavo 4. decembra

KRŠKO V zadnjem krogu 2. slovenske nogometne lige so posavski nogometaši prišli do dveh pomembnih zmag - Krčani so zmagali na Koroškem, Brežičani so bili doma boljši od Ilirije. Z drugo letošnjo zmago so brežiški nogometaši, sicer z dvema srečanjema več, pred zasledovalci s Ptuja pobegnili na štiri točke prednosti. Krčani so se s četrto letošnjo zmago pri četrtouvrščenem Fužinarju (v 76. minuti je zadel Stanić) povzpeli na 12. mesto lestvice.

Še en krog

Ta konec tedna nogometaše čakajo srečanja 18. kroga, zadnjega rednega krogu v jesenskem delu prvenstva. Brežičani bodo že v petek odšli na težko gostovanje k drugouvrščeni ekipi Gorice, Krčani bodo v nedeljo doma gostili ekipo Roltek Doba.

Odpadla tekma z Nafto bo 4. decembra

V dosedanjem delu prvenstva je zaradi virusa odpadlo pet tekem, nazadnje v 16. in 17. krogu tekmi Nafte 1903 iz Lendave proti Krčanom in Dobljanom. Zdaj je že znano, kdaj bodo nadomestili odpovedani tekmi. Tekma 16. kroga lige bo na Stadionu Matije Gubca v Krškem v soboto, 4. decembra, tekma na Dobu pa teden dni pozneje.

(eP)

nogomet
krško

Pridružite se nam

Zadnje novice

Novice iz Posavja