Skip to main content
V Posavju N/A° C Sobota, 20. april 2024
13.06.2022
14:22
Kot v drugih borilnih veščinah, se tudi v karateju osvojeno znanje ocenjuje po barvi pasu. Pasovi se delijo na pred-šolske, šolske in mojstrske pasove.

Opravljanje izpitov Kyokushinkai karate

SEVNICA V Klubu borilnih veščin Sevnica izvajajo usposabljanje učencev in strokovnega kadra po mednarodnem programu International Kyokushin Budokai karateju in Izpitnem programu Kyokushinkai karate zvezi Slovenije.

Tudi letos so v mesecu juniju izvedli tradicionalno polaganje pasov, kjer smo preverjali pridobljeno znanje Kyokushin Budokai karateja. Člani Karate sekcije določeno znanje pridobivajo skozi celotno sezono treningov in dokazujejo svoj napredek tudi z nastopi na določenih domačih in mednarodnih tekmovanjih. Dodatno znanje pa zagotovo pridobivajo z udeležbo na strokovno izobraževalnih seminarjih in usposabljanjih. "Prikazano znanje učencev na izpitu je bilo več kot odlično, zato čestitke vsem članom Kluba borilnih veščin Sevnica ob opravljenih izpitih za višje pasove," pravijo v sevniškem klubu.

Izpitno komisijo so sestavljali Shihan Jurij Ora ( 7.Dan - predsednik), Shihan Denis Orač (5.Dan - član), Shihan Marko Stopar (5.Dan - član), Senpai Blaž Pečnik (1.Dan - član) in kandidatka za mojstrico Tina Kolman (1.Kyu - članica). Člani Kickboxing sekcije in ostali člani Karate sekcije bodo svoje znanje lahko preizkusili že na decembrskem polaganju pasov. Preizkusili se bodo tudi posamezni mojstri kontaktnega karateja za napredovanje v višjo Dan stopnjo.

Fotogalerija (Foto: Klub borilnih veščin Sevnica):

kbv sevnica
sevnica
borilni športi
fotogalerija

Pridružite se nam