Skip to main content
V Posavju N/A° C Petek, 19. april 2024
28.01.2020
14:00
Karate klub Radeče v Slovenskih Konjicah
Foto: Karate klub Radeče
Preteklo soboto je v Slovenskih Konjicah potekalo mednarodno karate tekmovanje Pokal konjiškega konja 2020, kjer se je za najvišja mesta potegovalo preko 500 tekmovalcev iz 86 klubov iz devetih držav.

Osem Radečanov v Slovenskih Konjicah

Deset novih medalj

SLOVENSKE KONJICE Iz Karate kluba Radeče se je tekmovanja udeležila zasedba osmih tekmovalcev. Skupaj so osvojili šest uvrstitev na najvišja mesta, kar jim je prineslo skupno 10 novih medalj ter pokal za 1. mesto v skupini Kata team.

Prvo mesto je osvojila ekipa Radeče mlajši v postavi Gašper Jevševar, Vili Kramar in Erik Esih, 2. mesto Pia Patricia Breznikar, Aljoša Kramar in Vili Kramar, 3. mesto pa Gašper Jevševar in ekipa Radeče team dečki v postavi Edvin Hrvić, Anže Tratar, Vili Kramar.

Fotografije (Foto: Karate klub Radeče):

"V ekipi je sodelovala tudi Urška Kramar, ki je nudila vso pomoč in naredila čudovite slike, ki so večni spomini na lep dogodek in uspehe. Vsem tekmovalcem čestitamo za visok nivo športnosti, tekmovalnega duha in želje po odličnosti. Za podporo se zahvaljujemo staršem, Občini Radeče ter vsem, ki nam kakorkoli pomagajo pri našem delovanju," je zapisal Aljoša Kramar iz Karate kluba Radeče.

Doroteja Jazbec
Vir in foto: KK Radeče

radeče
borilni športi
fotogalerija

Pridružite se nam

Zadnje novice

Novice iz Posavja