Skip to main content
Petek, 29. marec 2024
28.06.2021
10:27
Murter, badminton turnir
Foto: Badminton klub Pišece
V soboto je na otoku Murter na Hrvšakem potekal že 5. tradicionalni otočni Murter open, ki so ga v sodelovanju s Turistično zvezo Murter pripravili člani Badminton kluba Pišece.

Pišečani že petič pripravili turnir na Murterju

BREŽICE Kot so sporočili iz Badminton kluba Pišece, so na turnirju zabeležili rekordno udeležbo igralcev iz Nemčije, Bosne in Hercegovine, Slovenije in Hrvaške

Od posavskih igralcev je najbolje nastopil David Ilinčič, član Badminton kluba Pišece, ki je v kategoriji moški posamezno B osvojil drugo mesto. Marjan Vugrinec v Sloveniji sicer član BK Pišece, na Hrvaškem pa BK Koprivnica, je osvojil tretje, Toni Hotko (BK Pišece) je osvojil četrto mesto.

Na otroškem turnirju je Brina Mijatović (Krško) osvojila tretje, Mihael Škof četrto mesto. Med turnirjem so "kuharski mojstri ", sicer člani BK Pišec, pripravili za vse udeležence okosno domačo hrano ter predstavili vinske dobrote izpod Zelene Orlice.

Dogovor o nadaljnjem sodelovanju

"Po turnirju je bila skupinska večerja ter prijetno druženje v domačem ambientu. V petek zvečer sta direktorica turisticne zveze Murter in Tadej Škof predstavnik lokalne turistične organizacije Orlica podpisala sporazum o sodelovanju med turističnimi ponudniki ter začrtala cilje naslednjega turnirja in drugih dogodkov," so še sporočili iz kluba.

Fotogalerija (Foto: Badminton klub Pišece):

(eP)

badminton klub pišece
brežice
fotogalerija

Pridružite se nam