Skip to main content
Petek, 29. marec 2024
15.09.2019
18:39
Foto: ePosavje.com
V začetku septembra so v ruskem St. Petersburgu pripravilo močno mednarodno tekmovanje v para plesih, na katerem sta nastopila dva slovenska para. Sara in Nino sta osvojila 3. mesto!

Sara Štirn in Nino Batagelj do medalje v Sankt Petersburgu

Ples na vozičkih

Sara Štirn in Nino Batagelj sta minuli vikend tekmovala v Sankt Petersburgu na mednarodnem tekmovanju v plesu na vozičku. Na tekmi Svetovnega pokala sta v kategoriji Freestyle combi class 1 osvojila 3. mesto. To je bil do sedaj njun najboljši rezultat

"Zelo sva vesela"

"Zelo sva vesela, da sva se kljub Sarini poškodbi uspela sestaviti. Kljub bolečinam v gležnju sva odplesala po najinih najboljših močeh. Slabih parov v Sant Petersburgu ni bilo. Sploh po vrnitvi Rusov, ki so pokazali, da večletna prepoved nastopa na IPC tekmah ni vplivala na njihov razvoj. Do svetovnega prvenstva je potrebno nadgraditi še kar nekaj elementov in po napredku, ki sva ga doživela med poletjem in po dopolnitvi trenerske ekipe, naju za najino plesno prihodnost niti malo ne skrbi," sta za spletno stran Zvzee za šport invalidov Slovenije povedala Sara in Nino.

(bš)

brežice

Pridružite se nam

Novice iz Posavja