Skip to main content
Sreda, 17. april 2024
05.02.2020
12:22
Zimska liga Krško 2020
Foto: arhiv ePosavje
Po 4. krogu Zimske lige Krško je v skupini A na vrhu gneča. Dve ekipi imata 9 točk, zasledovalci 7. V skupini B na prvem mestu ekipa z desetimi točkami.

Po 4. krogu Zimske lige Krško

Skupina A

V skupini A sta z devetimi točkami na prvem mestu ekipi Superstrela.com in Ribogojnica Bohorč ŠD Koprivnica, Duško Team ima sedem točk, Bar Blondy pet. Na 5. mestu lestvice je s štirimi točkami ŠD Arto, pri dnu lestvice pa brez točk MNK Drinkersi in ŠRD Poštarji Krško Venteh.

Skupina B

Tudi na vrhu lestvice skupine B se je počasi razbistrilo. S tremi zmagami in neodločenim izidom so z desetimi točkami na prvem mestu Sendvičarna Selo ljubavi, ŠD Krka je na 2. mestu s sedmimi, Gostilna Les Gofar in Exit imajo po šest točk, s tremi točkami jim sledijo nogometaši iz ŠTD Šutna in ŠD Senovo, še brez točk je ekipa ŠD Podsreda.

V soboto tekme 5. kroga

Nadaljujejo 15. februarja ob 16. uri

V Leskovcu pri Krškem bodo v soboto, 15. februarja, na sporedu srečanja 5. kroga. Krog bodo ob 16. uri odprli ŠD Krka in Exit, ob 16.35 igrajo Gostilna Les in ŠD Podsreda, nato pa Sendvičarna Selo ljubavi in ŠTD Šutna (17:10), Ribogojnica Bohorč ŠD Koprivnica in Bar Blondy (17.45), ob 18.20 bo na sporedu tekma med MNK Drinkersi in Superstrela.com, pet minut pred 19. uro pa še ŠRD Poštarji Krško Venter in ŠD Arto. Tokrat bodo počivali nogometaši iz ekip Duško team ter ŠD Senovo.

(eP)

krško
zimska liga

Pridružite se nam

Novice iz Posavja