Skip to main content
Petek, 29. marec 2024
03.11.2021
13:45
Odbojkarji OK Kostanjevica na Krki
Foto: OK Kostanjevica na Krki
Za odbojkarski klub Kostanjevica na Krki se je nova, že 16. sezona začela nadvse uspešno. Kostanjevičani so namreč po uvodnih štirih krogih še neporaženi ob samo enem izgubljenem nizu.

Kostanjevičani po štirih krogih ostajajo neporaženi

KOSTANJEVICA NA KRKI Varovanci Boštjana Tomazina so na vseh tekmah pokazali borbenost in so prevladovali v vseh elementih igre. Kljub poškodbi povratnika v ekipo, Martina Štefaniča, so uspeli ujeti pravi zmagovalni ritem. Kostanjeviške odbojkarje v soboto čaka najtežji nasprotnik do sedaj, in sicer Črnuče, ki na lestvici zasedajo 2. mesto. Derbi vodilnih ekip bo tako še toliko bolj pomemben, saj bi ob morebitnem uspehu odbojkarji Kostanjevice tekmecem pobegnili na velikih pet točk. Ekipa se že celoten teden zavzeto pripravlja na nasprotnika, ki jim je znan že iz prejšnjih let, ko so ga v večini tekem uspešno premagovali. "Nadejamo se, da bo ob bučni podpori navijačev tako tudi v soboto," pravijo Kostanjevičani.

Težka tekma, na kateri bodo odločale malenkosti

Trener domače ekipe Boštjan Tomazin se zaveda, da jih čaka težka tekma, kjer bodo o zmagovalcu odločale malenkosti. "Ohraniti moramo zbranost skozi celotno tekmo in si privoščiti kar se da malo padcev v igri. Z nepopustljivo ter borbeno igro in podporo s tribun mislim, da se bomo tudi v soboto veselili nove zmage," dodaja.

Spored tekem v 2. državni odbojkarski ligi:

  Nasprotnik Datum Kraj
5. krog OK Črnuče II 6. november 2021 Kostanjevica na Krki
6. krog Slovenska Bistrica 13. november 2021 Kostanjevica na Krki
7. krog Merkur Maribor II 20. november 2021 Maribor
8. krog Calcit Volley II 27. november 2021 Kamnik
9. krog Braslovče 4. december 2021 Kostanjevica na Krki
10. krog VET4PET Triglav 11. december 2021 Kranj
11. krog Kočevje 18. december 2021 Kostanjevica na Krki

(bš, eP)

kostanjevica na krki
odbojka

Pridružite se nam

Novice iz Posavja