Skip to main content
V Posavju N/A° C Sobota, 20. april 2024
12.10.2021
08:29
Gregor Podlesnik, KD Tanin Sevnica
Foto: KD Tanin Sevnica
Sevniški kolesar Gregor Podlesnik je na zadnji dirki za »Pokal Slovenije« osvojil 2. mesto.

Podlesnik drugi na zadnji dirki za Pokal Slovenije

SEVNICA V oblačnem in hladnem vremenu se je preko 230 kolesarjev v Podsmreki pomerilo na dirki Velike nagrade Avtomojster.

Dečki C in deklice B in C so prevozili dva kroga dolžine 12.600 metrov, dečki A in B ter deklice A in mlajše mladinke pa so se kasneje pomerile na štirih krogih skupne dolžine 25.200 metrov. Kasneje so skupaj štartali starejši in mlajši mladinci in starejše mladinke ter ženske elite in U23, ki so se pomerili na enajstih krogih dolžine 69.300 metrov. Dirke so se udeležili tudi mladi člani sevniškega Tanina in se odlično odrezali. Spet je bil najboljši Grega Podlesnik, ki je v kategoriji starejših mladincev zasedel drugo mesto, odličen šesti je bil tudi Leon Klopčič, medtem ko je Klemen Jančič zasedel 22. mesto, Maj Starič pa je zasedel štiriindvajseto mesto. V kategoriji mlajših mladink je bila Katarina Jančič peta. Pri dečkih B je bil Grega Muhič osemnajsti.

Podlesnik skupno četrti

V Pokalu Slovenije za leto 2021 je pri starejših mladincih Grega Podlesnik zasedel četrto mesto, Leon Klopčič enajsto in Klemen Jančič dvajseto mesto. Pri mlajših mladinkah je Katarina Jančič pokal končala kot četrta.

(eP)

sevnica
kolesarstvo
kd tanin sevnica

Pridružite se nam

Zadnje novice