Skip to main content
Petek, 29. marec 2024
06.07.2021
13:13
Foto: Klub praktičnega streljanja Krško
Letošnje državno prvenstvo SZPS 2021 v praktičnem streljanju je, dne 19.06.2021, gostilo Posavsko strelišče Zakov.

Sodelovalo je 172 strelcev iz vse Slovenije

Organizator, društvo CPS Krško, je pripravil 9 dinamičnih in tehnično razgibanih prog, na katerih se je skupaj pomerilo 172 strelcev iz celotne Slovenije, kar je svojevrsten rekord po številu strelcev na tovrstnih tekmah.

V sodelovanju s Slovensko Zvezo za Praktično Streljanje so člani društva CPS Krško dokazali, da se z zdravim ekipnim duhom na strelišču Zakov nad Senovim da izpeljati tudi tako zahtevne tekme kot so tekme državnega prvenstva.   

Tekmovalci društva CPS Krško so ekipni organizatorski duh prenesli s sabo na samo tekmovanje, kjer so s svojo strelsko natančnostjo uspeli ubraniti lanskoletni naslov državnih prvakov v standardni diviziji streljanja s pištolo po pravilih IPSC in še enkrat dokazali, da v tej diviziji prekašajo vso konkurenco.

Fotogalerija (Foto: Klub praktičnega streljanja Krško):

Uspešni tudi posamezniki

Izvrsten ekipni rezultat so nadgradili tudi njeni posamezniki, ki so po posameznih kategorijah in klasah posegli po najvišjih uvrstitvah. Med njimi je tako Ž. Povh postal državni prvak v kategoriji Super senior, J. Kodrič državni podprvak v standardni diviziji in državni prvak v kategoriji Senior, M. Jazbinšek je zasedel tretje mesto v standardni diviziji in prvo mesto med tekmovalci klase A ter A. Lekše drugo mesto med tekmovalci klase B.

(Klub praktičnega streljanja Krško, eP)

krško

Pridružite se nam

Novice iz Posavja