Skip to main content
Sreda, 4. oktober 2023
23.08.2022
13:38
Smučarski skoki za pokal KS Gora
Foto: KS Gora
V soboto, 20. avgusta 2022, je v Spodnjih Dulah v organizaciji Sekcije za smučarske skoke pri Športnem društvu Gora potekala tekma v smučarskih skokih za pokal Krajevne skupnosti Gora.

Nastopilo je 25 tekmovalcev iz petih klubov

SPODNJE DULE V skokih se je pomerilo 25 tekmovalk in tekmovalcev iz petih slovenskih skakalnih klubov, iz ŠD Gora, SK Zagorje, SK Triglav, SD Dolomiti in SSK Šmartno na Pohorju. Tekmovalci so nastopili v sedmih različnih kategorijah, na najmanjši K7, srednji K15 in veliki skakalnici K33. Barve domačega ŠD Gora sta zastopala dva tekmovalca, in sicer najmlajši šele 5-letni Žak Plak, ki je bil na skakalnici K-7 v kategoriji začetnikov tretji, ter Stane Martinjak, ki je med veterani osvojil 1. mesto.

Naslednje tekmovanje v Spodnjih Dulah 22. oktobra

Vsi tekmovalci so prejeli sladko presenečenje, najboljši trije v kategoriji pa pokale, ki sta jih podeljevala predsednik ŠD Gora Jože Šinkovec ter podpredsednik društva Aleš Bizjak. Rdečo nit sobotnega skakalnega programa je povezovala Anita Petrič. Naslednje tekmovanje bo na skakalnici v soboto, 22. oktobra 2022, ko bo potekalo državno prvenstvo v smučarskih skokih za dečke in deklice U 12 in U 13.

Fotogalerija (Foto: KS Gora):

smučarski skoki
krško
fotogalerija

Pridružite se nam

Novice iz Posavja