Skip to main content
V Posavju 28.8° C Četrtek, 18. avgust 2022
23.12.2021
16:11
Sevniški karatlon
Foto: KBV Sevnica
Športna unija Slovenije že od leta 1996 na različnih koncih Slovenije v okviru projekta Veter v laseh - s športom proti zasvojenosti in v sodelovanju z lokalnimi partnerji organizira športne dogodke.

Sevniški karatlon

SEVNICA Namen teh dogodkov je promocija športne dejavnosti kot zdravega in zabavnega načina preživljanja prostega časa in kot alternative vsem oblikam sodobnih zasvojenosti. Prizadeva si za širitev ljubezni do športa in kroga redno aktivnih s poudarkom na vključevanju tistih, ki so v športu manj dejavni, hkrati pa dvigniti ozaveščenost o negativnih posledicah različnih oblik zasvojenosti in pozitivnih učinkih športne aktivnosti. Vrednote, ki jih z ljubeznijo do športa širi, so: zdrav in pozitiven pogled na življenje, veselje, ekipni duh, pripadnost, vztrajnost, disciplina, zdrava zabava, spoštovanje in delavnost."

V sredo, 22. decembra 2021, je Klub borilnih veščin Sevnica, v sodelovanju s Športno unijo Slovenije, v okviru projekta Slovenija v gibanju - veter v laseh – s športom proti zasvojenosti, organiziral tradicionalni Sevniški karatlon - pozdrav zimi, športno rekreativno srečanje za najmlajše. Namen športnega srečanja je bilo aktivno vsestransko gibanje, spoznavanje novih vadbenih elementov, razvijanje motoričnih sposobnosti in druženja med sovrstniki. Otroci so morali premagovati najrazličnejše ovire, katerim so bile dodane tudi naloge z elementi in prvinami Karateja. Športno rekreativnega srečanja se je udeležilo večje število predšolskih otrok starih od 4 - 6 let in manjše število osnovnošolcev nižjih razredov. Ob zaključku sevniškega Karatlona je organizator KBV Sevnica vsem udeležencem za uspešno premagane ovire podelil medalje. Veselje otrok je bilo nepopisno.

Fotogalerija (Foto: KBV Sevnica):

sevnica
fotogalerija
borilni športi

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Zadnje novice

Novice iz Posavja