Skip to main content
Petek, 29. marec 2024
25.01.2022
21:29
Pred pokalno tekmo RK Krško : RK Slovenj Gradec
Foto: arhiv ePosavje
V šestnajstini finala Pokala Slovenije so doslej odigrali deset tekem. Še pred novoletnim počitkom so Dobovčani premagali Železnike, Krčani in Sevničani igrajo v tem tednu.

S Slovenj Gradcem za osmino finala pokala

KRŠKO Krčani so v petek ostali brez tekme zaostalega 8. kroga 1. B slovenske rokometne lige, ko je virus znova preložil tekmo v Gorišnici. "Priprave zaenkrat potekajo po načrtu. Da bi bilo popolno, nam tako kot vsem ekipam nagaja covid. Imeli smo tudi nekaj težav s pripravljalno tekmo, ki je prav zaradi virusa tudi ni bilo," je dogajanje v zadnjih dneh opisal trener krških rokometašev Ale Kukavica.

S tremi novinci v nadaljevanje sezone

Pred nadaljevanjem sezone so v klubu predstavili tri okrepitve, Gašper Dular in Alen Zorič sta stara znanca domačih navijačev in parketa v dvorani Šolskega centra Krško - Sevnica, na mestu krožnega napadalca pa bo svojo prvo tekmo v zelenem dresu odigral Matej Košir. Trener Kukavica o ekipi in novincih pravi, da so delujejo zelo dobro in so se lepo vključili v celotno ekipo. "Mislim, da nam bo do lahko nadomestili poškodovane igralce." > VEČ

RK Krško, pokal

"Če se nam ponudi kaj več, bo to potrebno vzeti."

Krčani so po 13. krogih 1. B lige neporaženi na vrhu prvenstvene lestvice in v sredo pričakujejo prvoligaško ekipo Slovenj Gradca. "Na tej tekmi bi radi videli, kje smo trenutno s formo. Nasprotnik za to je pravi, v igro bo potrebno dati največ in jih ponuditi dober odpor. Če se nam ponudi kaj več, bo to potrebno vzeti. Če nam uspe, da bomo popolni, kolikor v tem trenutku lahko, sem prepričan, da bo dobra tekma."

(eP)

rokomet
rokometni klub krško

Pridružite se nam