Skip to main content
V Posavju 4.8° C Sreda, 24. 2024
19.11.2019
08:03
Stadion Matija Gubec, Krško
Foto: arhiv ePosavje
V 18. krogu 2. slovenske nogometne lige so v soboto zaradi dveh razmočenih igrišč, na Ptuju in v Krškem, dve srečanji morali odpovedati. Znan je že termin tekme v Krškem.

Prestavljena tekma bo v torek ob 17. uri

Torek, 19. november, 19:00

Sobotno srečanje 18. kroga 2. slovenske nogometne lige med Krčani in Fužinarji iz Raven na Koroškem so morali odpovedati zaradi preveč razmočenega igrišča. Zdaj je že znan nadomestni termin, tekma bo na Stadionu Matija Gubec v torek, 19. novembra, ob 17. uri.

18. krog 2. SNL

Po 18. krogu lige na vrhu lestvice ni sprememb, prvouvrščeni Koprčani so si v primorskem derbiju prve in druge ekipe na lestvici doma privoščili poraz proti Novogoričanom z 0:2, Nafta je z 1:3 zmagala v Dravogradu, Kalcer Radomlje pa so doma s 5:0 pospravili ekipo Rogaške. Med četrto Nafto (34 točk) in petimi Krčani (30) so po nepopolnem krogu štiri točke razlike, petouvrščeni Krčani bi se z zmago proti Fužinarjem (na 6. mestu) približali Nafti na točko zaostanka.

Kapušin: "Čaka nas izredno težko srečanje"

Krški nogometaši so v ponedeljkovem dopoldnevu opravili trening, trener Krčanov Iztok Kapušin pa pravi, da jih v torek čaka težko srečanje. "Fužinar je v zadnjem obdobju nanizal dobre rezultate. Mi smo na domačem igrišču smo veliki dolžniki, v jesenskem delu smo že trikrat izgubili in vsekakor želimo za zaključek jesenskega dela prikazati všečen in dopadljiv nogomet," pove krški trener. Ob tem verjame, bodo igralci upoštevali vsa navodila in "bomo na igrišču pokazali zrelo podobo in se z zmago približali zgornjem delu lestvice."

Žabec: "Dobro smo trenirali, na nasprotnika smo se pripravili"

David Žabec se je strinjal s Kapušinom, da jih čaka težko srečanje. "Dobro smo trenirali ves teden, na nasprotnika smo se pripravili in želimo si zmage ter razveseliti naše navijače," dodaja strelec treh krških zadetkov v letošnji sezoni.

Prost vstop

Kot so sporočili iz Nogometnega kluba Krško, bo na torkovo tekmo - zadnjo domačo v koledarskem letu 2019 in v jesenskem delu prvenstva, prost vstop.

(bš)

krško
nk krško
nogomet

Pridružite se nam

Poglejte tudi