Skip to main content
V Posavju 8.5° C Četrtek, 25. 2024
15.04.2022
10:11
Rokometni klub Krško
Foto: arhiv ePosavje
Krški rokometaši so prvi cilj v letošnji sezoni - uvrstitev v 1. slovensko rokometno ligo - dosegli, naslednji cilj je 1. mesto na lestvici. Do konca

Do konca prvenstva le še dve tekmi

KRŠKO Rokometaše do konca prvenstva v 1. B slovenski rokometni ligi čakajo še štirje krogi, krške rokometaše pa le še dve srečanji. In obe v domači dvorani, a z več kot mesecem dni razlike med enim in drugim srečanjem. Krčani so se v prejšnjem krogu ob zmagi v Hrastniku in porazu Izole v Radovljici že uvrstili v 1. slovensko rokometno ligo, zvečer v Krško prihaja ekipa Radovljice, 21. maja pa bodo na zadnjem srečanju v 1. B ligi gostili ekipo Alples Železniki.

Naslednji cilj: 1. mesto na lestvici

"Vsi smo si oddahnili, ko smo izvedeli, da smo dosegli naš glavni cilj. A vseeno si želimo prvega mesta," pravi trener krških rokometašev Ale Kukavica. O tokratnih nasprotnikih, ekipi Radovljice, dodaja, da gre za dobro ekipo in da igrajo hiter rokomet.

O tekmi z Radovljico

"Mi bomo šli v tekmo maksimalno brez podcenjevanja in če bomo na igrišču naredili vse, se lahko nadejamo novih točk. Še enkrat bi povabil vse ljubitelje rokometa, da se nam pridružijo, ker si ta ekipa zasluži podporo s tribun. Takšni rezultati, kot so v tej sezoni, niso prišli sami od sebe. Fantje so v to vložili veliko truda."

rokomet
rokometni klub krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja