Skip to main content
V Posavju N/A° C Petek, 19. april 2024
06.04.2022
14:24
Punce Fight club Shony
Foto: Fight club Shony
Člani Fight cluba Shony so minuli vikend sodelovali na reprezentančnih pripravah na Polzeli in na boks turnirju v Rogaški Slatini.

Punce na Polzeli, fanta v Rogaški Slatini

Ela Petan, Ana Sever, Saša in Tjaša Petković so se na Polzeli odzvale vabilu državne reprezentance in se udeležile priprav kadetske, mladinske in U21 karate reprezentance, kjer so z najboljšimi slovenskimi karateisti opravile dva skupna treninga v sklopu priprav na prihajajoče maldinsko evropsko prvenstvo, ki bo junija na Češkem.

Brata Jan in Tim Račič sta se v Rogaški Slatini preizkusila na 3. krogu boks lige. Pomerila sta se z nasprotnikoma iz Ljubljane in Maribora in od svojega prvega nastopa pokazala velik napredek, tako v smislu telesne priprave, kot tehničnega znanja. Soočila sta se z zelo zahtevnima nasprotnikoma, Jan je imel že zmago v žepu, saj je v 2. in 3. rundi dominiral, žal pa je pred iztekom dvoboja prejel močan udarec in po deljeni sodniški odločitvi moral priznati zmago nasprotniku.

Tim in Jan Račič

Do konca leta še 14 tekmovanj

Člane kluba do začetka julija čaka še kar 14 tekmovanj v karateju, boksu in taekwondoju, prihajajoči vikend reprezentantke potujejo v Srbijo, Elo konec meseca čaka svetovni pokal na Cipru in junija evropsko prvenstvo na Češkem, kar 5 reprezentantov pa bo začetek julija nastopilo na WKF Karate 1 Youth League v Poreču na Hrvaškem.

fight club shony
brežice
fotogalerija

Pridružite se nam

Zadnje novice

Novice iz Posavja