Skip to main content
Torek, 5. marec 2024
07.06.2019
14:45
Foto: Karate klub Radeče
V nedeljo, 2. junija, je v Športnem centru Triglav v Ljubljani potekal 25. Karate pokal osnovnih in srednjih šol Športne zveze Ljubljane, katerega je organiziral Karate klub Olimpija.

6 medalj radeškim karateistom v Ljubljani

LJUBLJANA Na njem je nastopilo 24 različnih klubov, ki so s svojimi 183 tekmovalci izvedli skupno 256 nastopov in med njimi znova zelo uspešno tekmovali tudi člani Karate Kluba Radeče. Iz Karate kluba Radeče se je tekmovanja udeležila 13-članska tekmovalna ekipa, ki se je odlično izkazala ter dosegla skupno 16 medalj in kar 12 uvrstitev na najvišja mesta.

Štiri zlate medalje za osvojeno 1. mesto so prejeli Vili Kramar (KIHON najmlajši) ter Edvin Hrvić, Lili Kramar in Andraž Kolander, kateri so nastopili kot RADEČE 1 TIM. 2. mesto so osvojili (5 srebrnih medalj) Pia Patricia Breznikar (kata OPP), Erik Esih (kata malčki 8.-5.kyu), Edvin Hrvić (kata dečki 1 + kyu), Elmin Šemić (kata kadeti 3.-2. kyu) in Vili Kramar (kata team).

Fotogalerija:

Skupno sedem bronastih medalj za osvojena 3. mesta pa so prejeli Pia Patricia Breznikar (kata kadetinje 8.-4.kyu), Andraž Kolander (kata dečki 3. -2. kyu), Lili Kramar (kata deklice 3. - 2. kyu), Ema Ržen (kata mladinke) ter Gal Bevc, Vili Kramar in Erik Esih, kateri so nastopili kot RADEČE 2 TIM.

Doroteja Jazbec
Vir in foto: KK Radeče

radeče
fotogalerija

Pridružite se nam

Novice iz Posavja