Skip to main content
Petek, 29. marec 2024
09.06.2022
09:47
Karate klub Radeče v Postojni
Foto: Karate klub Radeče
V nedeljo, 29. maja 2022,. je v Postojni potekal 20. mednarodni WKF karate turnir Postojna Open 2022. Skupno se je tekmovanja udeležilo kar 452 tekmovalcev, 71 karate klubov iz sedmih držav.

Osem uvrstitev na zmagovalni oder

POSTOJNA Iz radeškega kluba se je tekmovanja udeležilo 8 tekmovalcev, ki so se vrstili na najvišja mesta, osvojili so tudi pokal. Prvo mesto so v katah ekipno osvojili Vili Kramar, Nik Slonecki in Nik Kajič, med posamezniki je 2. mesto v katah dečki (8-4 kyu) osvojil Nik Slonecki, v katah med mlajšimi kadeti (8-3 kyu) pa Vili Kramar.

Radečani so osvojili tudi pet tretjih mest, Erik Esih v katah med mlajšimi kadeti (8-3 kyu), Aljoša Kramar v katah veterani +35 let ter Emilija Sigmund, Alja Kramar in Ajda Gotlib v katah ekipno v konkurenci malčic, Evgeny Priezzhev, Erik Esih in Nik Kajič v katah ekipno med mlajšimi kadeti, ter Vili Kramar v katah dečkov. Zelo uspešno je nastopila tudi Lili Kramar, ki je posamično premagala svojo nasprotnico, vendar v nadaljevanju se ni razpletlo v radeško korist. Je pa Lili osvojila 1. mesto s timom v članski skupin.

"V imenu kluba vsem tekmovalcem čestitamo za izkazano odlično znanje ter pogum. Za podporo se lepo zahvaljujemo Občini Radeče kot tudi vsem, ki nam kakorkoli pomagajo," dodajajo v radeškem klubu.

Fotogalerija (Foto: Karate klub Radeče):

borilni športi
radeče
fotogalerija

Pridružite se nam

Novice iz Posavja