Skip to main content
Petek, 29. marec 2024
22.09.2021
09:54
Karate klub Radeče v Kranju
Foto: Karate klub Radeče
V soboto, 18. septembra 2021, je v Stražišču pri Kranju potekala 3. pokalna karate tekma Karate zveze Slovenije. Na omenjeno tekmovanje se je prijavilo kar 45 karate klubov ter 288 tekmovalcev.

Radečani na pokalnem tekmovanju v Kranju

RADEČE Iz Karate kluba Radeče se je prvega jesenskega tekmovanja udeležilo sedem tekmovalcev, ki so skupaj dosegli kar šest odličnih in za klub zelo pomembnih uvrstitev na enem najmočnejših karate tekmovanj v Sloveniji pod organizacijo Karate zveze Slovenije.

Med posamičnimi nastopi je Alja Kramar, v kategoriji kata najmlajše osvojila 2. mesto, tretja je bila v isti kategoriji Emilija Sigmund. Med kata malčki je na tretjo stopničko zmagovalnega odra stopil Vili Kramar, Lili Kramar je v kategoriji kata deklice zasedla 5. mesto. Ekipa malčic v postavi Neža Žlajpah, Emilija Sigmund in Alja Kramar je osvojila 2. mesto, mlajši kadeti Erik Esih, Anže Tratar in Vili Kramar pa so končali na 3. mestu.

"Rezultati odlična motivacija za prihajajoča tekmovanja"

"Tako uspešen začetek je odlična motivacija za prihajajoča tekmovanja v oktobru in novembru 2021, ki se jih zelo veselimo," so ob tem še dodali v Radečah.

Fotogalerija (Foto: Karate klub Radeče):

(eP)

radeče
borilni športi
fotogalerija

Pridružite se nam

Novice iz Posavja