Skip to main content
Petek, 22. september 2023
27.10.2021
07:58
Karate klub Radeče v Mariboru
Foto: Karate klub Radeče
Na mednarodnem karateju tekmovanju v Mariboru so nastopili tudi člani Karate kluba Radeče in domov prinesli devet medalj.

Devet medalj za Radečane

MARIBOR Radeška ekipa karateistov je tekmovala z odlično ekipo, kar se je izkazalo z izjemnimi rezultati vsakega posameznika. Skupaj so osvojili 9 medalj in se povzpeli na 9. mesto med vsemi 49 klubi kar je zelo pohvalno.

Dve prvi, štiri druga in tri tretja mesta

Prvo mesto so osvojili ekipa kata malčice v postavi Emilija Sigmund in Alja Kramar ter Aljoša Kramar med veterani nad 35 let, štiri druga mesta so zasedli Vili Kramar (kata malčki), Alja Kramar (kata najmlajše 8.-6. kyu), Lili Kramar (kata team ekipa deklice) ter Kata ekipa mlajših kadetov v postavi Anže Tratar, Nik Slonecki in Vili Kramar.

Na tretjo stopničko zmagovalnega odra so se povzpeli Anže Tratar (kata mlajši kadeti), Emilija Sigmund (kata najmlajše 8.-6. kyu) ter Erik Esih (kata mlajši kadeti 8.-3. kyu). Kot peti pa so svoje nastope končali Emilija Sigmund (kata malčice 8.-6. kyu), Nik Slonecki (kata malčki, 8.-6. kyu) in Vili Kramar (kata mlajši kadeti).

Fotogalerija (Foto: Karate klub Radeče):

"Čestitke vsem tekmovalcem in zahvala Občini Radeče za podporo v celotnem letu, saj le tako lahko tekmujemo v dodatnih kategorijah kot je npr. skupina kata team kar z veseljem s klubom podpremo naše člane k udeležbi," so ob odličnih rezultatih sporočili iz Karate kluba Radeče.

(eP)

karate klub radeče
borilni športi
radeče
fotogalerija

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja