Skip to main content
Torek, 5. marec 2024
19.10.2020
16:30
Pretekli vikend je potekal 2. krog Ženske futsal lige. Željna tekem so članice KMN Sevnica, na gostovanje odšla polna zagona z zavedanjem, da jim sledi skoraj tri tedenski premor.

ŠD Košana : KMN Sevnica
2:2 (0:0)

Tokrat so se dekleta KMN Sevnica pomerila z ŠD Košana v Pivki. Prvi polčas se je po zelo borbeni igri in kar nekaj neizkoriščenih priložnostnimi deklet KMN Sevnica končal z 0:0. V začetku drugega polčasa pa so dekleta strnila svoje vrste, napadle in z goloma Dragice Stipič v 27. minuti in 30. minuti povedle z 2:0. Razliko je v 34. minuti prepolovila Doris Turkanović v 35. minuti pa rezultat izenačila Nika Samsa. Ob zvoku sirene je sicer Dragica Stipič za KMN Sevnica zadela, vendar sodnika zadetka nista priznala in tako sta se ekipi razšli z remijem. Dekleta so se borila do zadnje sirene, priigrale so si ogromno priložnosti in tudi tokrat odšla domov z dvignjeno glavo.

"Imele smo težave z zelo grobo igro"

Kapetanka in trenerka ženske ekipe KMN Sevnica Dragica Stipič je po tekmi podala izjavo za medije: "Kot trenerka in kapetanka naše ekipe sem zelo zadovoljna z današnjo igro. Punce so se zelo izkazale in pokazale pravo borbenost na igrišču, vendar smo imele zopet nekaj težav s sodniki, ki so dovolili zelo grobo igro, kar se je pokazalo tudi na igri sami. Igrale smo borbeno in moštveno, predvsem pa fair play. Končni rezultat je bil neodločen, kljub ogromno neizkoriščenimi priložnostim, vendar smo zadovoljne in se že pripravljamo na naslednjo tekmo ko k nam v goste prihaja ekipa iz Celja".

Tekma je bila zaradi priporočil NIJZ odigrana brez gledalcev, za zaprtimi vrati. Dekleta KMN Sevnica bodo svoje navijače obveščala o novih uspehih preko socialnih omrežij (prenos tekem v živo) in medijev. Zahvaljujejo se vsem navijačem za ogled tekme in za spodbudne komentarje.

7. novembra v domači dvorani

Naslednja tekma, ki jo bodo dekleta KMN Sevnica odigrala na domačem terenu, bo v soboto 7. novembra 2020 v Športni dvorani OŠ Sava Kladnika, Sevnica.

KMN Sevnica

sevnica
nogomet

Pridružite se nam

Novice iz Posavja