Skip to main content
Petek, 29. marec 2024
11.01.2022
09:10
Jernej Rantah, RK Sevnica
Foto: arhiv ePosavje
Sevniški rokometaši so pred nadaljevanjem prvenstva v 1. B slovenski rokometni ligi dobili novega trenerja članske ekipe. Plazarja je nasledil njegov pomočnik Godec, njega pa še en uspešen trener.

Jernej Rantah je novi trener sevniških rokometašev

SEVNICA Sredi lanskega novembra se je z mesta trenerja članske ekipe Rokometnega kluba Sevnica poslovil Primož Plazar in prevzel vodenje mlajših klubskih selekcij, na njegovo mesto pa je sedel njegov dotedanji pomočnik Iztok Godec. Pred odhodom na novoletni počitek so Sevničani zmagali na Igu in izgubili v Novem mestu, z novim letom in prihajajočim izzivi pa so dobili novega trenerja.

Pred nadaljevanjem prvenstva na 8. mestu 

Sevniške rokometaše, ki pred nadaljevanjem prvenstva z dvema tekmama manj od konkurence z devetimi točkami zasedajo 8. mesto na 1.B ligaški lestvici, bo v drugem delu sezone vodil Jernej Rantah. "V člansko moštvo smo pripeljali domačega trenerja, saj želimo v klubu združevati domače trenerje in igralce. Tako smo se dogovorili z Jernejem Rantahom, ki je tako okrepil trenersko zasedbo. Cilji ostajajo klub menjavi isti, torej uvrstitev med prvih šest moštev lige," je pred nadaljevanjem sezone za rokomet.net povedal predsednik RK Sevnica Miran Sečki.

(eP)

rk sevnica
sevnica
rokomet

Pridružite se nam

Novice iz Posavja