Skip to main content
V Posavju N/A° C Sobota, 20. april 2024
16.01.2020
09:37
Šahovski klub Triglav Krško
Grafika: ePosavje
Konec leta 2019 je Šahovska zveza Slovenije tradicionalno objavila končno lestvico najboljših šahovskih klubov za leto 2019 v konkurenci več kot 50 šahovskih klubov, ki aktivno delujejo v Sloveniji.

3. mesto v mladinski konkurenci, 4. mesto v vseh kategorijah

KRŠKO Na te rezultate so se spomnili ob sprejemu najboljših šahistov in šahistk kluba, zahvalili pa so se tudi vsem ostalim sodelujočim v klubu, ki so kakorkoli pomagali pri delovanju naše sredine.

Člani krškega Triglava so v letu 2019 dosegli končno 3. mesto v mladinski konkurenci in skupno 4. mesto v vseh kategorijah, kjer klub nabira točke preko celotnega leta. ŠK Triglav Krško je tako v zadnjih petih letih v družbi šahovskih klubov Radenska Pomgrad, ŠK Komenda, ŠD Kočevje, ŠK Nova Gorica, ŠD Krka Novo mesto, ŽŠK Maribor in Celjski ŠK eden od klubov, ki se redno uvršča med pet najboljših klubov v Sloveniji, je pa hkrati eden od redkih klubov, ki večino svojih uspehov dosega z doma vzgojenimi mladimi šahistkami in šahisti. "To kaže na zelo dobro delo pri šahovski vzgoji mladih sil, hkrati pa smo ponosni tudi na to, da so vsi mladi šahisti in šahistke zelo uspešni tudi šolskih sredinah," so ponosni v klubu.

Fotogalerija (Foto: Šahovski klub Triglav Krško):

Ponovno med najboljšimi šahovskimi klubi v Sloveniji

Kot pravijo v Šahovskem klubu Triglav Krško, "se ob tej priložnosti zahvaljujemo za pomoč vsem našim sponzorjem, občini Krško in županu gospodu Miranu Stanku za vso podporo tekom tega obdobja, ker bi brez njihove pomoči zelo težko udejanjali naše poslanstvo in vizijo. Zahvala gre tudi vodilnim v klubu na čelu s predsednikom magistrom Vojkom Sotoškom za zaupanje in podporo, ne nazadnje pa tudi staršem, ki zaupajo svoje otroke našim trenerjem v upanju, da jim bodo predali najboljše, kar jim ti v šahovskem in osebnostnem razvoju lahko dajo."

(bš)

krško
šahovski klub triglav krško
fotogalerija

Pridružite se nam

Zadnje novice