Skip to main content
V Posavju N/A° C Petek, 19. april 2024
04.06.2021
10:37
U21 - Slovenija : Severna Makedonija 3:0 (3:0)
Foto: ePosavje.com
Nogometaši slovenske reprezentance do 21 let so na Stadionu Matije Gubca v Krškem v prijateljskem srečanju s 3:0 (3:0) premagali vrstnike iz Severne Makedonije.

Slovenci prepričljivo premagali vrstnike iz Severne Makedonije

KRŠKO Varovanci selektorja Milenka Ačimovića, na pripravah na Čatežu so od začetka tedna, so na Gubcu s 3:0 (3:0) premagali vrstnike iz Severne Makedonije. Za Slovence so že v prvem polčasu zadeli Aljoša Matko, Nik Prelec in Tamar Svetlin

Slovenija : Severna Makedonija
3:0 (3:0)

Semafor:

  • 1:0 - 2. min. - Matko (Slovenija)
  • 2:0 - 7. min. - Prelec (Slovenija)
  • 3:0 - 44. min. - Svetlin (Slovenija)

SLOVENIJA: Turk, Trontelj (46' Pečnik), Stojinović (88' Burin), Markuš (88' Rorič), Koderman (46' Pavlović), Prelec (65' Flakus Bosilj), Svetlin (88' Kurež), Ostrc (65' Maher), Španring, Casar (65' Begić), Matko (88' Cipot).

SEVERNA MAKEDONIJA: Denkovski, Mladenovski, Antovski, Gjurkovski, Aleksovski, Vosha, Elezi, Fazlagikj, Gjorgjievski, Maksimov, Grozdanovski. Drugi polčas: Serafimov, Iseni, Ilievski, Bozinovski, Ferati, Ramadani, Stankovski, Berisha, Grozdanovski, Angjelkovski, Dimoski, Jankulov, Trajkoski, Spahiu.

Hitro vodstvo Slovencev

Slovenci so na krški sveti travi hitro povedli, v 2. minuti je po izletu v prazno makedonskega vratarja Matko z natančnim strelom z leve in z desno zadel prek makedonskih obrambih igralcev. Že pet minut pozneje je Prelec povišal vodstvo na 2:0, ko je izkoristil predložek z leve. Tretji zadetek je padel minuto pred polčasom, ko je evrogol s svojo desnico dosegel Svetlin.

V 76. minuti na sredini igrišča tudi oba selektorja

V drugem polčasu se rezultat ni spremenil, polčas je zaznamoval dogodek v 76. minuti, ko je moral po rdečem kartonu predčasno v garderobo Ilievski. Krškega igrišča otrok Mark Španring, sicer igralec ljubljanskega Brava, je odlično odigral 88. minut, ko ga je selektor Ačimović zamenjal.

Fotogalerija (Foto: ePosavje.com):

(eP)

nogomet
krško

Pridružite se nam