Skip to main content
Četrtek, 28. marec 2024
25.11.2019
14:02
Tenisači TA Gospod Ficko
Foto: TA Gospod Ficko
V soboto, 23. novembra, je v organizaciji Teniškega kluba Portovald iz Novega mesta potekal 1. zimski Dolenjski teniški satelit.

Tenisači Teniške akademije Gospod Ficko odlični v Novem mestu

NOVO MESTO Na turnirju je nastopilo tudi 14 mladih tenisačev, predstavnikov Teniške Akademije Gospod Ficko. Pod njenim okriljem trenirajo ter nastopajo igralci iz celotne posavsko-dolenjske regije (Sevnica, Trebnje, Krško, Boštanj, Mokronog in Mirna), tokrat pa so se na najvišja mesta povzpeli Noah Jezdimirovič v kategoriji mini tenis - začetniki in v mini tenisu, Maks Paskvale (2. mesto v mini tenisu začetniki), Mark Jezdimirovič je dve 1. mesti osvojil v mini in midi tenisu, Patrick Malnar je v mini tenisu zasedel 2. mesto, Tilen Lipoglavšek pa med začetniki v midi tenisu 3. mesto.

Fotogalerija (Foto: TA Gospod Ficko):

Ob tem so uspešno nastopili tudi Marko Miljatović (mini tenis), Taj Bizjak (mini tenis - začetniki), Jaka Županc (11-13 let), Luka Zavrl (11-13 let), Nejc Lisec (11-13 let), Ana Cimperšek (11-13 let), Leticia Chiara Perc (14-16 let) in Dejan Nikolić (14-16 let). Mlade so na turnirju spremljali trenerji Matic Sotler, Jasmina Keber, Gregor Ficko, Marjan Hribar in Andrej Grmovšek.

(bš)

tenis
fotogalerija

Pridružite se nam