Skip to main content
Petek, 29. marec 2024
05.05.2022
11:57
NK Krško : Brda
Foto: ePosavje.com
Krški nogometaši so v 27. krogu 2. slovenske nogometne lige, tri kroge pred koncem prvenstva, v Prekmurju prišli do pomembne zmage in še bolj pomembnejših treh točk v boju za obstanek v ligi.

Beltinci Klima Tratnjek : NK Krško 
0:1 (0:0)

Pinelli za zelo pomembne tri točke

Do tekme v Beltincih so krški nogometaši zabeležili štiri zmage, nazadnje so se veselili v Črni na Koroškem tam daleč v novembru, ko so 20. novembra premagali Fužinar Vzajemce z rezultatom 0:1. Prav nič drugače se ni končalo sredino srečanje v Beltincih. Po prvem polčasu v Prekmurju ni bilo zadetkov, v 57. minuti srečanja je za Krčane zadel Pinelli. 

Kako naprej?

Tri kroge pred koncem Krčani Ptujčanom bežijo za štiri točke, pred Brežičani imajo šest točk prednosti in do konca prvenstva jih čakajo še tri tekme - v nedeljo doma z ekipo Vitanest Bilje, nato sledi gostovanje v Dekanih, za veliki finale pa domači obračun z Brežičami.

Brežice 1919 Terme Čatež : Rudar Velenje
1:2 (1:1)

Brežičani so na domačem igrišču gostili velenjski Rudar. V 28. minuti je goste v vodstvo popeljal Koprivnik, minuto kasneje je izenači Brkić, knapom pa je zmago v 88. minuti priskrbel Jovanović. Do konca lige jih čakata še dve tekmi v gosteh, v soboto najprej s Triglavom, nato teden dni pozneje doma z Jadranom in derbi v Krškem.

krško
nogomet
nogometni klub brežice
nk krško

Pridružite se nam