Skip to main content
V Posavju 8.5° C Četrtek, 25. 2024
28.06.2021
14:23
Mrtvice, turnir med vasmi
Foto: KS Krško polje
V soboto so člani Športnega društva Mrtvice, pod okriljem Krajevne skupnosti Krško polje, pripravili nogometni turnir štirih vasi.

Na Mrtvicah so odigrali 11 tekem

KRŠKO Odziv vaščanov je bil odličen, odigrali so zanimive tekme. Skupaj so na travnatem igrišču Borovna na Mrtvicah pripravili 11 tekem," so sporočili iz Krajevne skupnosti Krško polje. V dopoldanskem času so se pomerile ekipe vasi Drnovo, Brege in Mrtvice v starostni skupini do 15 let.

Z všečno igro in z dvema zmagama je naziv najboljše ekipe pridobila ekipa Drnovega. Mladinci KS Krško polje so se tako ob pijači in prigrizkih podružili po odigranih tekmah ter okrepili in ustvarili nove prijateljske vezi, ki so v teh časih še posebno pomembne.

Fotogalerija (Foto: KS Krško polje):

Kasneje po 16. uri so odigrali še tekme članov do 35. leta, povabilu in druženju so se odzvale vse štiri vasi. Zanimivo tekmo, ki je odločala o zmagovalcu so tako postregne ekipi vasi Mrtvice in Drnovo. Slednja je potem po izenačeni tekmi tudi slavila po streljanju sedemmetrovk. Zmagovalni ekipi sta za nagrado dobili kvalitetni nogometni žogi, ki bosta zagotovo svoj pomen dobili na številnih rekreacijah, ki se vrstijo na igriščih KS Krško polje.

Pred dvema letoma so se sicer zbrale tudi tri ekipe veteranov, vendar letos zaradi poškodb in dopustov nogometašev tekem nismo mogli izvesti. Po odigranih tekmah so se člani sveta KS Krško polje skupaj s predsednikom Petrom Račičem tudi prijetno podružili ter tako zaključili produktiven in zelo športno obarvan dan.

(KS Krško polje, eP)

nogomet
krško
fotogalerija

Pridružite se nam

Poglejte tudi