Skip to main content
Torek, 16. april 2024
17.05.2022
12:39
Fight club Shony, tekmovanje
Foto: Fight club Shony
Še en super vikend je za tekmovalci brežiškega kluba Fight club Shony. Najmlajši Brežičani so v Radovljici osvojili sedem medalj, starejši so tekmovali na 2. pokalni tekmi Karate zveze Slovenije.

2. krog otroškega kicka v taekwondoju v Radovljici

RADOVLJICA Kar 24 članska ekipa brežiškega kluba Fight club Shony je minuli vikend nastopila na 2. krogu otroškega kicka v taekwondoju, ki je pod okriljem Taekwondo zveze Slovenije potekal v Radovljici, kjer so naši otroci naravnost blesteli. Tekmovalci so bili razporejeni v štiri starostne kategorije pri dekletih in 4 pri fantih, kar v treh pa so skupna prva mesta pripadla tekmovalcem brežiškega kluba.

V kategoriji Kick 1 fantje je zmagal Žan Zajec, v kategoriji Kick 2 dekleta je zmagala Amelia Koritnik, v kategoriji Kick 3 dekleta pa je vso konkurenco suvereno ugnala Leni Bizjak. Srebrni medalji sta si priborila Izak Kerin in Iva Glogovšek, bronasti pa Mia Čačić in Alex Vinter. Z osvojenimi tremi zlatimi, dvema srebrnima in dvema bronastima medaljama v končni razvrstitvi je bil Fight Club Shony najuspešnejši klub na tekmovanju. Poleg omenjenih so se odlično in srčno za najvišja mesta borili tudi številni drugi člani kluba in kar deset jih je v predskupinah osvojilo 2. mesto, tako so ostali tik pred uvrstitvijo v finalne boje.

Karateisti na 2. pokalni tekmi

Karateisti so isti dan nastopili na 2. pokalni tekmi Karate zveze Slovenije, kjer je Ela Petan osvojila zlato medaljo v kategoriji borb mladink do 53kg, Dejan Debelak je osvojil 2. mesto v borbah člani do 75kg, Ana Sever in Saša Petković pa sta bili bronasti v borbah mladink nad 59kg. "Za tekmovalci je zelo uspešna sobota, na vse nastopajoče smo v klubu zelo ponosni in z veseljem zremo v prihodnost, ki jo bo spisala ekipa naših mladih upov," pravijo v klubu.

Fotogalerija (Foto: Fight club Shony):

fight club shony
brežice
borilni športi
fotogalerija

Pridružite se nam