Skip to main content
V Posavju N/A° C Petek, 19. april 2024
22.05.2019
11:35
V soboto je Društvo borilnih veščin Ippon Sevnica v sodelovanju z Ju-jitsu zvezo Slovenije, Občino Sevnica in Zavodom KŠTM organiziralo 3. krog tekmovanja v ju-jitsu borbah za mlade do 16 let.

SEVNICA Kot po navadi ob podobnih tekmovanjih v Sevnici, je Športni dom » pokal po šivih«. Mlade sta na otvoritvi pozdravila župan Občine Sevnica Srečko Ocvirk in predsednik JJZS in EJJF Robert Perc. Mlade so s tribuno vzpodbujali veseli starši in obiskovalci. Tekmovanja so se udeležili klubi in društva včlanjeni v Ju-jitsu zvezo Slovenije, ki je članica Olimpijskega komiteja Slovenije.

Domačini, se niso izkazali le kot dobri gostitelji, temveč tudi kot odlični tekmovalci z najštevilčnejšo ekipo. Kot na preteklih dveh tekmovanjih so domači iz DBV Ippon Sevnica ponovno dokazali, da so v Sloveniji med najuspešnejšimi tekmovalci v Ju-jitsu borbah v kategorijah do U16.

Fotogalerija:

Na najvišjo stopničko so stopili Erik Pinoza, Lan Prah, Stefi Miletič, Nika Medved, Andreja Urh, Anže Traven in Jakob Stritar. Srebrne medalje so osvojili Urban Jazbec, Tjan Omerzel, Ajda Stritar, Eneja Božič, Žiga Mirt, Lan Špan in Aleks Švelc, tretja mesta pa so zasedli Špela Mirt, Žan Pokelšek, Nikola Kocev in Eva Ganc.

Zaključek Slovenskega pokala za mlade do 16 let

S tekmovanjem v Sevnici se je zaključil Slovenski pokal za mlade do U-16. Iz sevniškega kluba so prvaki Slovenije v ju-jitsu borbah postal Nika Medved, Erik Pinoza, Stefi Miletič, podprvak je postal Žiga Mirt, bron v skupni razvrsti pa je pripadel Ajdi Stritar.

DBV Ippon Sevnica

sevnica
borilni športi

Pridružite se nam

Zadnje novice