Skip to main content
Petek, 29. marec 2024
08.09.2020
11:51
V soboto, 29. avgusta 2020, je na novih igriščih za odbojko na mivki potekal 3. turnir – Brestanica Open 2020, ki sta ga v sodelovanju z OD Brestanica organizirali Jerneja Planinc in Špela Zakšek.

Slavnostna otvoritev novih igrišč

Turnir, ki so se ga udeležili igralci in igralke iz cele Slovenije je bil ena izmed prireditev v počastitev Krajevnega praznika Brestanice, ki je bil zaradi Covid 19 organiziran z nekajmesečno zamudo. Turnir je bila tudi priložnost, da smo slavnostno odprli posodobitev igrišč odbojke na mivki z gumiranimi robniki in ograjo.

Na turnirju je sodelovalo 12 ženskih ekip in 12 moških ekip. Zanimanje za sodelovanje na turnirju je bilo zelo veliko, žal pa zaradi ukrepov Covid 19 nismo mogli sprejeti vseh prijavljenih.

V izenačenih dvobojih sta pri dekletih zmagali Mateja Veber in Nika Pečan, pri moških pa Gregor Felkar in Jernej Borlinić.

Naslednje leto se zopet vidimo

Vsi tekmovalci so bili nad izjemnim prizoriščem in organizacijo turnirja navdušeni. Bogat nagradni sklad, praktične nagrade, ter veliko hrane in osvežilnih napitkov za igralce, pa je verjetno na tovrstnih turnirjih odbojke na mivki edinstven. Vsi udeleženci turnirja so obljubili, da se naslednje leto zopet vidimo.

Za Odbojkarsko društvo Brestanica, ki je bil soorganizator turnirja, pa je bila to predvsem potrditev, da so nekdanji zelo uspešni turnirji v odbojki, ki so ponesli dober glas Brestanice po celi Slovenije zopet vračajo in razveseljujejo ljubitelje odbojke v Brestanici.

Organizatorji se še enkrat zahvaljujemo vsem sponzorjem. Posebna zahvala tudi Krajevni skupnosti Brestanica s katero Odbojkarsko društvo Brestanica zelo dobro sodeluje.

Anton Zakšek
 

brestanica
odbojka

Pridružite se nam

Novice iz Posavja