Skip to main content
V Posavju N/A° C Petek, 19. april 2024
25.10.2019
10:02
Foto: Anton Hruševar
V nedeljo so v Športnem skakalnem centru Spodnje Dule pri Krškem, pod okriljem Smučarske zveze Slovenije, pripravili tekmo v smučarskih skokih - Regijski pokal Cokta za ljubljansko regijo.

Tekma v smučarskih skokih v Spodnjih Dulah

SPODNJE DULE Tekmovanja so se udeležili dečki in deklice v starostnih kategorijah do 11,12 in 13 let iz skakalnih klubov SSK Sam Ihan, SSK Logatec, SSK Ilirija, SD Dolomiti in SD Predmeja Otlica Kovk - Ajdovščina.

Fantje

Pri dečkih do 11 let je 1. mesto zasedel Filip Vovk (SSK Ilirija), 2. mesto Žiga Javernik (SSK Sam Ihan) in 3. mesto Vid Rogelj Vid (SSK Logatec). do 12. let je zmagal Lovro Mlinar (Logatec), 2. mesto je osvojil Jaša Kokalj (Ilirija),3. pa Teo Krivec. Do 13 let je bil najboljši 1. Jaša Juršič (Ilirija), 2. mesto je osvojil Matic Perme (Dolomiti) in 3. Sebastjan Bartolj (Ilirija).

Deklice

Pri deklicah pa je v kategoriji do 11 let prvo mesto zasedla Mia Ingolič (Ilirija),2. mesto Neža Pucelj (Ilirija), 3. mesto Nina Kontrec (Ilirija), do 12 let pa 1. mesto Tina Erzar (Dolomiti), 2. mesto Klarisa Gorjup (Logatec), do 13 let pa je zmagala Špela Pogorelc (Dolomiti), 2. mesto je osvojila Jerca Bečan (Dolomiti).

Fotogalerija (Foto: Anton Hruševar):

Taj in Tina kot predskakalca

Mladi skakalci so tekmovali na skakalnicah velikosti HS19 in HS38, kot predskakalca pa sta nastopila domača skakalca Taj Franko in Tina Kuselj, ki zaradi starostnih omejitev nista mogla nastopiti v uradni konkurenci. Tekmo si je ogledalo približno 100 gledalcev, organizator prireditve pa je bilo Športno društvo Gora.

Anton Hruševar

fotogalerija
krško

Pridružite se nam

Novice iz Posavja