Skip to main content
V Posavju N/A° C Četrtek, 18. april 2024
30.06.2021
09:07
Mitja Petan
Foto: Tomaž Potočan
Brežičan Mitja Petan se je po letih premora znova zavihtel med najboljše fitnes in bodybuilding tekmovalce na svetu. Že ob prvem prihodu na oder je uspešno opravil z močno konkurenco.

Brežičan Mitja Petan z uspešno vrnitvijo na najvišjo stopničko in uvrstitvijo med PRO tekmovalce

BREŽICE Mitja Petan se je minulo soboto po štirih letih odsotnosti iz tekmovalnih odrov med elito fitnes in bodybulding tekmovalcev na IBFF Svetovnem prvenstvu v fitnesu in bodybuildingu, ki je potekalo v Kopru, vrnil v svoji absolutno najboljši izvedbi. Že ob prvem prihodu na oder je v kategoriji Mr. Phisique Tall uspešno opravil z močno konkurenco in se zavihtel na najvišjo stopničko, kar mu je v nadaljevanju dneva prineslo dolgo želeno »PRO Card« in nastop v večernem Pro Mister Phisique, kjer je prav tako osvojil prvo mesto.

Fotogalerija (Foto: Tomaž Potočan):

"Že sama osvojitev PRO Card-a in pridobitev naziva profesionalnega športnika, je izpolnitev mojih sanj, da pa sem se na najvišjo stopničko povzpel že s prvim nastopom dneva, je več, kot sem si drznil pričakovati," je po izjemnem dosežku povedal Mitja Petan, ki v domačih Brežicah v svojih fitnes prostorih že vrsto let skrbi za izklesane postave in zdrav življenjski slog vseh, ki potrkajo na njegova vrata.

Eden izmed njih, Ali Rashad, je sobotno dogajanje v Kopru prav tako okronal z izjemnimi uspehi, dvema drugima mestoma v kategorijah Mr. Phisique Small in Mr. Fitness Small in tretji mestom v kategoriji Mr. Fitness Model.

(spa, eP)

brežice
fotogalerija

Pridružite se nam

Novice iz Posavja