Skip to main content
V Posavju N/A° C Sobota, 20. april 2024
22.05.2022
08:11
Marko Zalokar, NK Krško
Foto: arhiv ePosavje
Kot so v soboto zvečer sporočili iz nogometnega kluba NŠ Mura, je Marko Zalokar pred zadnjo tekmo lige z Mariborom "zaradi hujših kršitev pogodbe suspendiran in umaknjen iz ekipe."

Pred tekmo z Mariborom Marko Zalokar suspendiran iz ekipe Mure

KRŠKO V nedeljskem večeru bomo dobili državnega prvaka v 1. slovenski nogometni ligi. Po spodrsljaju Kopra v zadnjem krogu na domačem igrišču proti Radomljam, ko bi si lahko zagotovili občutnejši prednost pred Mariborčani, bodo kamere uprte v Mursko Soboto. No, so bile že v soboto zvečer. Krčan v vratih Mure Marko Zalokar je bil namreč, tako navajajo na spletni strani kluba, zaradi hujših kršitev pogodbe suspendiran in umaknjen iz ekipe.

Sklep o suspenzu in umik iz ekipe

Iz kluba so sporočili, da so zoper Marka Zalokarja "zaradi hujših kršitev profesionalne pogodbe podana prijava na disciplinsko komisijo DNŠ Mura. Ta je igralcu izdala sklep o suspenzu. Zalokar je suspendiran in umaknjen iz ekipe."

Kje je "finta"?

Dogovoril se je z Mariborom

V klubu pravijo, da se je po izjavi Zalokarja ta dogovoril za podpis pogodbe z Mariborom "in odločno odklonil igranje na nedeljski tekmi 36. kroga Prve lige Telemach, ko v Fazaneriji gostuje Maribor."

"Žal do podaljšanja sodelovanja ni prišlo"

Kot še dodajajo, so Zalokarju pred tedni ponudili novo pogodbo s strani kluba, "a žal do podaljšanja sodelovanja ni prišlo. Dan pred tekmo je klub obvestil, da bo kariero nadaljeval v Mariboru, posledično pa je večkrat odklonil poziv k temu, da odigra nedeljsko tekmo. Ne glede na neprijetno situacijo imamo v klubu pripravljeno rešitev in smo maksimalno motivirani za jutrišnjo tekmo, kjer bomo storili vse, da na pravi način odgovorimo na takšne in drugačne distrakcije."

nogomet
krško

Pridružite se nam

Zadnje novice