Skip to main content
V Posavju 9.2° C Ponedeljek, 25. maj 2020
11.04.2019
11:17
Grafika: Ansat TV
V tokratnih kratkih vesteh iz oddaje Posavski tednik tudi o sofinanciranju hišnih kanalizacijskih priključkov , čistilni akciji v Leskovcu pri Krškem in Dnevu za spremembe v Sevnici.

Sofinanciranje hišnih kanalizacijskih priključkov in malih čistilnih naprav v občini Krško

Občina Krško je objavila javni razpis za sofinanciranje individualnih hišnih kanalizacijskih priključkov in malih čistilnih naprav za komunalne odpadne vode v občini Krško za letošnje leto. Maksimalna višina upravičenih stroškov za posamezni stanovanjski objekt znaša 2.400 evrov z DDV, upravičenci pa lahko s tem tednom že oddajo vloge na sedežu Centra za podjetništvo in turizem Krško.

Brežiški župan z delegacijo obiskal Severno Makedonijo

Župan Občine Brežice Ivan Molan je skupaj z ožjo delegacijo in s predstavniki Posavskega muzeja Brežice obiskal glavno mesto Republike Severne Makedonije. Udeležil se je odprtja razstave Živeti umetnost ob stoletnici rojstva akademske slikarke in častne občanke Občine Brežice Alenke Gerlovič.

Dan za spremembe Sevnica

V Mladinskem centru Sevnica je potekal dogodek Most čez starost, ki so ga organizirali KŠTM Sevnica, Občina Sevnica, Družinski inštitut Zaupanje in Zavod Sopotniki. S tem so se organizatorji pridružili vseslovenski akciji ob Dnevu za spremembe, ki ga koordinira Slovenska filantropija pod letošnjim naslovom Odpravimo diskriminacijo.

Čistilna akcija v KS Leskovec pri Krškem

Krajevna skupnost Leskovec pri Krškem je tudi letos organizirala tradicionalno čiščenje javnih površin v svojem okolju. Na povabilo se je odzvalo več kot štirideset krajanov, v čistilni akciji pa so aktivno sodelovali tudi člani kolektiva tamkajšnje osnovne šole in člani Kulturnega društva Leskovec pri Krškem.

Ansat TV

posavski tednik
ansat tv
krško
brežice
sevnica

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja